La Vanguardia

Aclariment a ‘La Contra’

-

Soc el pare de Martina Llorens Inés i voldria aclarir els errors o malentesos que es van produir en l’entrevista de La Contra a Cristina Inés Gill, el 3 de gener. L’entrevista dona a entendre que el pare de la Martina sigui el mateix que el de la Lucía, l’altra filla de Cristina Inés, i no és així, tot i que tant la meva família com jo la vam acollir i la vam estimar com un membre més.

En l’entrevista, la Cristina diu: “Vam passar un Nadal a l’hospital, totes dues calbes, i fins i tot la Lucía es va rapar...”. En aquell moment, la Martina no estava calba i tampoc és cert que la Lucía es rapés. Hi ha fotos que ho demostren. “Anava de la seva quimioterà­pia a la de la seva filla?”, li pregunta el periodista. “Sí”, contesta ella. No sempre, és la meva resposta. Quan li van detectar el tumor a ella (la mare), es va allunyar de la Martina i de mi. És dur dir-ho. No la jutjo ni la culpo. La seva situació personal era prou dura. Qui s’estava a l’hospital amb la Martina era jo, les 24 hores, mes rere mes. La meva família materna, principalm­ent, i alguns bons amics ens acompanyav­en sovint durant el dia, i l’àvia a la tarda. Gairebé al final del text diu: “Els metges em van anunciar que preparés el seu final… me la vaig emportar un cap de setmana”. Els metges ens van donar la mala notícia a tots dos, quan vam tornar a casa del cap de setmana, en el qual vam estar junts els quatre membres de la família: la Martina, la Lucía, la Cristina i jo.

Escric això perquè sembla que la Cristina va estar sola i que es va encarregar de tot. I no va ser així. La meva intenció no és entrar en discussion­s. Només aclarir alguns aspectes de l’entrevista, tal com els vivim nosaltres, l’altra família de la Martina, per als quals cada dia amb ella era un dia més, i ara és un dia menys.

ISAAC LLORENS ROMERA Blanes

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain