La Vanguardia

En el punt de mira

-

El cos de Mossos està en el punt de mira per les intervenci­ons de les unitats d’ordre públic.

Catalunya viu temps difícils. La indignació, la impotència i el desconcert d’una gran part de la seva població es canalitza i manifesta des de divendres passat en forma de protesta al carrer per reclamar l’alliberame­nt dels polítics i líders independen­tistes tancats a la presó i per mostrar el rebuig per la repressió que amb les seves accions i decisions apliquen el Govern de l’Estat espanyol i el jutge Llarena.

Tota persona que legítimame­nt es mobilitzi per defensar i reivindica­r els seus drets no hauria de desobeir les ordres policials i els comportame­nts de ciutadans incívics que pretenen fomentar la violència haurien de ser reprovats per tothom.

Si com a ciutadans no exercim correctame­nt el dret de reunió i manifestac­ió, el qual ha de ser exercit de forma pacífica, farem un flac favor a un cos que no es mereix ser menyspreat pel poble a qui representa i al qual serveix. Alhora, estarem satisfent el desig dels que pretenen i els agradaria veure la desafecció del poble català cap a la seva policia.

No oblidem que estem sota l’aplicació de l’article 155.

PERE FARRÉ

Manresa

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain