La Vanguardia

El terrorisme no és això

-

Dimecres dia 11, al programa 8 al dia, de 8TV, van fer una entrevista al president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzac­ions Terroriste­s (Acvot), José Vargas, el qual es va posicionar totalment a favor que les accions dels CDR s’havien de considerar com a accions terroriste­s.

Com a víctima del terrorisme (el meu germà Joan va ser la primera víctima civil mortal d’ETA a Catalunya, en l’atemptat del 2 d’abril de 1987) i membre d’aquesta associació, no comparteix­o de cap manera aquesta opinió. En nom meu i d’altres víctimes no pot fer aquesta mena d’afirmacion­s; en tot cas, que parli a títol personal i no com a representa­nt de tots nosaltres. No vull ser, i crec que moltes altres víctimes tampoc, partícip del ridícul majúscul que aquest senyor feia cada vegada que els tertulians el posaven contra les cordes.

I ara la meva opinió al respecte. Tots sabem per desgràcia què és el terrorisme, res a veure amb les accions dels CDR. Ja n’hi ha prou de banalitzar el terrorisme, tergiversa­r i mentir. El terrorisme és molt més dur que tot això. Afirmacion­s com aquestes em semblen indignants per a tota la societat i sobretot un insult cap a les víctimes del terrorisme. Tot plegat, una gran vergonya.

JESÚS FRUCTUOSO GÓMEZ

i 40 víctimes d’atemptats

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain