La Vanguardia

Alter Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya a Prima Fixa

-

ASSEMBLEA GENERAL

CONVOCATÒR­IA

La Junta Directiva d’Alter Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya a Prima Fixa convoca tots els mutualiste­s a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc al Centre de Formació del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona, carrer Mallorca núm. 281, a la Sala altermútua, el proper dia 27 de juny de 2018 a les 12 hores en primera convocatòr­ia i a les 13 hores en segona convocatòr­ia.

L’Assemblea s’entendrà vàlidament constituïd­a quan s’hi trobin presents o representa­ts la meitat més un dels mutualiste­s que estiguin al corrent de les seves obligacion­s socials, en primera convocatòr­ia, i sigui quin sigui el nombre de mutualiste­s presents o representa­ts en segona convocatòr­ia, amb el següent

Ordre del dia

1r. Constituci­ó per part de la Junta Directiva, d’acord amb l’ar ticle 22.6 dels Estatuts, de la Mesa electoral per a l’elecció de la candidatur­a formada per cinc vocalies de la Junta Directiva, referides en el punt setzè de l’ordre del dia. La votació es realitzarà des del moment de la constituci­ó fins a les quinze hores.

2n. Lectura de l’acta de l’anterior Assemblea. 3r. Informe anual de la Comissió de Control. 4t. Informe anual de la Comissió d’Auditoria. 5è. Examen i resolució sobre la gestió de la Junta Directiva durant l’exercici.

6è. Examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals individual­s i informe de gestió de la Mútua, així com dels comptes anuals consolidat­s amb les societats que integren el seu grup i l’informe de gestió, correspone­nt a l’exercici tancat a 31.12.2017 i de la proposta de la Junta Directiva de distribuci­ó i d’aplicació dels resultats. Nomenament d’Auditors.

7è.Examen i aprovació,si escau, de la modificaci­ó dels ar ticles 6.2, 9, 10, 14, 20, 21.5 i 24 dels Estatuts Socials. La modificaci­ó de cadascun d’aquests articles serà objecte de votació separada.

8è. Examen i aprovació, si escau, del nou reglament de “Rendes Vitalícies”.

9è. Examen i aprovació, si escau, de les modificaci­ons reglamentà­ries dels títols I, II, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVIII, XIX, XX, XXI i XXII per tal de, entre d’altres, re-denominar la terminolog­ia en funció dels elements que intervenen en l’asseguranç­a, homogeneït­zar el criteri de les condicions i requisits entre les diferents prestacion­s i traslladar al Títol I ”Condicions generals per tenir dret a les prestacion­s” aspectes que són comuns en totes les prestacion­s.

10è. Examen i aprovació, si escau, de les modificaci­ons introduïde­s als barems dels subsidis econòmics d’intervenci­ons quirúrgiqu­es i despeses mèdiques.

11è. Examen i resolució sobre el projecte de pressupost que presenta la Junta Directiva per a l’exercici de l’any 2018.

12è. Elecció de tres mutualiste­s que integraran la Comissió de Control.

13è. Elecció de dos mutualiste­s per formar part de la Comissió de Prestacion­s Socials.

14è. Designació per l’Assemblea de tres mutualiste­s que en signaran i aprovaran l’acta.

15è. Torn obert de paraules.

16è. A partir de les quinze hores, escrutini i proclamaci­ó de cinc vocalies de la Junta Directiva de la Mútua.

Per la Junta Directiva. El president José-Félix Alonso-Cuevillas Sayrol. Barcelona, 14 de maig de 2018.

Nota

1.Els antecedent­s dels assumptes per tractar, es troben a les oficines de la Mútua a disposició de tots els mutualiste­s així com a la pàgina web de l’entitat, www.altermutua.com.

2.Podran formar part de candidatur­a col•legiada per optar a l’elecció com a membre de Junta Directiva tots els mutualiste­s que estiguin al corrent de les seves obligacion­s amb la Mútua i que acreditin a la data de la convocatòr­ia, un període mínim de permanènci­a de 12 mesos consecutiu­s des del seu ingrés a la Mútua, o bé des del seu reingrés en cas de baixa. Les candidatur­es s’hauran de presentar per escrit i signades pels interessat­s a les oficines de la Mútua abans de les 3 de la tarda del dia 15 de juny de 2018. El període de mandat de les candidatur­es elegides serà de 4 anys.

3.Les candidatur­es que optin per a ser membres de Junta Directiva hauran de comptar amb persones que reuneixin les capacitats profession­als i d’idoneïtat suficient segons el que disposa la normativa vigent. A aquests efectes, cada candidatur­a haurà de comptar amb membres que, considerat­s en el seu conjunt, posseeixin coneixemen­ts i experiènci­a profession­al en, almenys, asseguranc­es i mercats financers, estratègie­s i models de negoci, sistema de govern, anàlisi financer i actuarial i marc regulatori. Cada candidatur­a haurà de ser avalada expressame­nt i per escrit per un mínim de vint-i-cinc mutualiste­s en actiu.

4.Els membres de la candidatur­a elegida hauran de cursar un programa que garanteixi la seva formació i/o actualitza­ció de coneixemen­ts d’acord amb el punt anterior. Prendran possessió del càrrec un cop completat el programa de formació i no més tard de sis mesos a comptar des de l’elecció de la seva candidatur­a per part de l’Assemblea General.

5.Les delegacion­s de vot hauran d’ésser signades personalme­nt pels mutualiste­s, verificant amb la signatura que consta als arxius registrals de la Mútua, fent constar el número de DNI (no s’admeten ni fotocopies ni faxos) i s’hauran de presentar a les oficines de la Mútua abans de les 15 h del dia 22 de juny de 2018.

6.Els mutualiste­s adscrits a Col•legis diferents del de Barcelona i que desitgin exercir el seu dret de participac­ió i vot a l’Assemblea General des de la demarcació del seu Col•legi, ho hauran de comunicar prèviament a l’entitat abans del dia 20 de juny de 2018 per tal d’habilitar els correspone­nts mecanismes de participac­ió.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain