La Vanguardia

SOBRE EL CIRCUIT PARCMOTOR CASTELLOLÍ-BARCELONA

-

Va iniciar la seva construcci­ó l’any 2005 amb un pressupost inicial de 15 milions d’euros i un enfoc bàsicament motociclis­ta. Actualment, ha diversific­at les seves funcions i ha comptat amb importants inversions i millores en els serveis amb atenció especial a l’automòbil i la seguretat.

Les diferents pistes estan situades en un espai de més de 100 hectàrees oferint una cobertura integral per a la pràctica dels esports del motor, amb circuit de velocitat homologat de 4.100m, circuit escola, kàrting, circuit de motocròs, àrea de trial, pista 4x4 i un ampli ventall de serveis per l’R+D.

Parcmotor, amb la tutela de la FCEM, compta des de l’any 2017 amb una nova gestió que consolida la instal·lació amb aquest acord com el circuit de la innovació amb una inversió en tecnologia posada al servei de la indústria de l’automoció i la transforma­ció de la mobilitat.

L’esport també està a l’ADN original de la instal·lació amb l’objectiu de generar un programa de competicio­ns i el projecte “Talents” conjuntame­nt amb la Federació Catalana de Motociclis­me.

Parcmotor té com a pilars bàsics l’aposta per la seguretat i la formació amb més de 4.000 usuaris que milloren les seves capacitats de conducció cada any. Les instal·lacions són un referent internacio­nal; companyies com BMW, Porsche, Audi, SEAT, Volvo, KTM, Honda o Firestone, entre d’altres, l’han escollit per dur-hi a terme esdevenime­nts internacio­nals.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain