La Vanguardia

Canvi de joc

-

Clara Ponsatí, expatriada a Escòcia, ha dit que l’anterior Executiu de la Generalita­t jugava al pòquer amb l’Estat espanyol sense tenir bones cartes, intentant fer positiu un “farol” a desgrat del Govern espanyol.

L’empresa va errar per desconfian­ça entre els partits independen­tistes. La partida es va perdre tot i que dos milions i escaig de ciutadans catalans estaven convençuts amb la democràcia i la Declaració Universal dels Drets Humans.

Ponsatí ha expressat que la proclamaci­ó de la república catalana anava de partidisme i de poca confiança entre partits independen­tistes. Aquesta declaració es va fer en un acte organitzat per l’ANC a Escòcia.

La consellera explica la seva raó, però falta llum en la seva intervenci­ó. De tot això s’entreveu que el jugar amb “farols” s’ha acabat. S’apostarà tot seguit pel mínim atzar, canviant el joc pels escacs, joc d’intel·ligència. Estudiant i mesurant el temps de cada jugada, per enllestir la partida amb l’èxit d’escac i mat, i per tant, la proclamaci­ó de la república. PABLO ISERTE I SÁNCHEZ Subscripto­r

Sant Fost de Campsentel­les

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain