La Vanguardia

Mobilitat desastrosa

-

Pateixo al vespre quan torno cap a casa, i temo trobar-me amb més dificultat­s per causa d’un nou carril bici o un altre semàfor o un nou carril pel bus del barri o algun altre invent que al matí, quan he sortit de casa, no hi eren.

I és que sense demanda prèvia, Ada Colau, sense moure’s del despatx, ha optat per canviar el que funcionava raonableme­nt bé i convertir-ho en una trampa o una ratera, sigui per als veïns o els qui volen sortir o entrar a Barcelona, o aquells que treballen o porten els fills a les escoles que hi ha a les zones d’avinguda Vallcarca, Esteve Terrades, Ganduxer, Iradier..., uns carrers perjudicad­íssims per causa d’aquesta obsessió pels carrils bici i semàfors cada 50 metres o per autobusos de barri que ningú, cregui’m, no ha demanat.

Barcelona no és Amsterdam. Els carrils bici van buits, dia i nit, set dies a la setmana. És una constant, sempre buits.

Per què, llavors, malmetre el que anava funcionant?

Tot això és preelector­al? Han vist les queixes als diaris? Surtin dels despatxos i parlin amb els veïns; trepitgin els carrers, tècnics i polítics. Vegin in situ el desastre en què han convertit la mobilitat d’aquests barris. Mai no m’ha passat pel cap votar- la, però ara ja, definitiva­ment, no. TERESA BELART CALVET Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain