La Vanguardia

Casado, el nou Pelai

-

El flamant nou president del Partit Popular, Pablo Casado, durant la campanya de les primàries i en el discurs posterior a la seva proclamaci­ó, entre altres despropòsi­ts, digué que vol reconqueri­r Catalunya (territori d’infidels a la unitat d’Espanya) reencarnat així en un modern Pelai.

Ell baixa des dels llimbs espanyolis­tes per foragitar els infidels del territori colonial del nord-est de les espanyes. Una vegada reconqueri­da i reduïda a cendres la resistènci­a catalanist­a, i tancats a les masmorres els dirigents rebels, es fundarà la nova Tabàrnia de veritat (sic). Englobarà el territori de Barcelona capital i l’àrea metropolit­ana. El territori pagès anomenat Tractòria, anirà sucumbint a la nova realitat.

Casado defensa la llibertat d’elecció del model d’educació i de família, anunciant la seva adhesió al rei Felip VI i a la Constituci­ó. També anuncià que té la intenció de reformar el Codi Penal perquè caigui el pla Torra i l’engany independen­tista.

Ni una paraula d’autocrític­a, ni cap esment al per què Mariano Rajoy ha estat l’únic president espanyol que ha perdut una moció de confiança.

Així, sota l’ègida de l’aconseguid­or de títols acadèmics en un no res, Catalunya serà de dretes i monàrquica o no serà. Esteu avisats!

JORDI LLEAL I GIRALT Badalona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain