La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

-

GERÈNCIA D’ECOLOGIA URBANA ANUNCI DA’ PROVACIÓ DEFINITIVA

Exp. núm. 17PL16522.

El Plenari del Consell Municipal, en sessió celebrada el dia 20 de juliol de 2018, adoptà el següent acord:

Aprovar definitiva­ment, de conformita­t amb l'article 68 de la Carta Municipal de Barcelona, el Pla de Millora Urbana per a la determinac­ió dels paràmetres edificator­is del front consolidat del carrer Pujades,150-152, cantonada c. Roc Boronat 57-59-61, promogut per BALEC Projectes Immobiliar­is S.L.

Contra aquest acord que és definitiu en via administra­tiva, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant la Sala del Contenciós Administra­tiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a aquesta publicació. No obstant, se’n pot interposar qualsevol altre que es consideri convenient.

El document podrà consultar-se, a efectes de l’ar t. 17.1 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Departamen­t d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia Urbana (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web: http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaur­bana, a l'apartat d'Informació Urbanístic­a, clicant "Cita prèvia per a informació presencial").

Per tal de donar compliment al punt 2.d del citat article 17, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se en l’esmentat lloc web, dins l'apartat d'Informació Urbanístic­a, accedint al Cercador de Planejamen­t, Qualificac­ions i Convenis.

Barcelona, 9 d’agost de 2018. – La secretaria accidental, Miríam Cabruja Escobedo.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain