La Vanguardia

L’avioneta de Cs

-

He llegit a la premsa que España Ciudadana, la plataforma antiindepe­ndentista creada per Cs el mes de maig, ha llogat una avioneta per poder exhibir aquest estiu una pancarta per totes les platges catalanes amb l’eslògan “Las playas #SonDeTodos” per tal de poder fer campanya contra els llaços grocs i altres símbols “partidiste­s”.

Veritablem­ent, s’ha de reconèixer tant la perseveran­ça com l’originalit­at d’aquesta nova campanya de Cs, però, malauradam­ent, penso que s’ha quedat una mica coixa, ja que haurien d’haver inclòs a tot volum, per megafonia i des de l’avió, la versió de l’himne d’Espanya que va interpreta­r la cantant Marta Sánchez, precisamen­t, en l’acte de presentaci­ó a Madrid de l’esmentada plataforma unionista. Això sí que seria una campanya rodona!

I, si a més a més, l’avioneta fos pilotada per Albert Rivera, doncs, aleshores, podríem parlar d’una campanya amb uns efectes mai vistos, realment miraculoso­s, ja que tota la simbologia sobiranist­a desapareix­eria a l’instant per art d’encantamen­t, atès que Rivera, segons va manifestar en l’acte de presentaci­ó d’aquesta plataforma, quan viatja per Espanya no veu treballado­rs o empresaris, ni joves o gent gran, perquè ell... “només veu espanyols”!

JOSEP VILÀ BATLLE Subscripto­r

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain