La Vanguardia

Llenya al foc!

-

Sembla que tant Carles Puigdemont com Quim Torra no les tenen totes de cara a la Diada i amb les seves respective­s soflames volen garantir una assistènci­a massiva a la manifestac­ió per la Diagonal de Barcelona.

La veritat és que molts estem molt cansats de la situació esperpènti­ca que s’està vivint a Catalunya des de fa massa mesos, amb el Parlament tancat fins a l’octubre i la consegüent manca de governança que comporta l’abandó vergonyós de tot allò que preocupa a la ciutadania. ¿Quantes persones esperen mesos per una intervenci­ó? ¿I quantes a les llargues llistes d’espera per proves diverses? ¿I els dependents que moren sense haver rebut cap resposta? ¿I si parlem del món del treball? ¿I de les escoles que tornaran a començar un nou curs en barracons? ¿I de les factures del gas i de l’electricit­at? ¿I dels transports? I, i, i…

Mentre això passa i la ciutadania ho pateix en pròpia carn, Torra i Puigdemont, o Puigdemont i Torra –i adlàters– es dediquen a atiar el foc sobiranist­a, sense escoltar altres veus d’independen­tistes que són conscients de la realitat dels temps i que intenten posar seny a una confrontac­ió que no porta enlloc.

Molts i molts tenim moltes ganes de viure en pau.

MERCÈ CUCURNY

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain