La Vanguardia

Des de Vacarisses

-

Soc una ciutadana de Vacarisses, on es va produir l’accident de tren que va provocar un mort i uns 50 ferits. Puc afirmar que a causa de les pluges d’aquestes últimes setmanes hem viscut diversos accidents, un dels quals un desprenime­nt a la carretera que comunica amb Terrassa, que va quedar completame­nt inutilitza­ble.

La veritat és que ens és molt difícil arribar a les ciutats que ens envolten; disposem d’un tren cada hora i un autobús cada dues hores, i els dos serveis s’han vist completame­nt afectats pel temporal. Ara que el servei de tren ha demostrat ser, per tercera vegada en deu anys, molt insegur, i que ha quedat anul·lat temporalme­nt, com podem comunicar-nos amb les grans ciutats? Com podem fer vida normal i anar a treballar i estudiar fora del poble?

Ho tenim complicat, i estem dolguts perquè fa temps que demanem millores en la xarxa ferroviàri­a, no tan sols en horaris, sinó en les instal·lacions: són estacions a l’aire lliure, sense personal de Renfe, i hem de travessar la via per canviar d’andana.

Si us plau, Renfe, preneu mesures perquè es millorin les condicions de les nostres estacions, augmenti la seguretat i no haguem de lamentar cap altre mort. Tot el meu suport a les víctimes i els familiars de les víctimes del tràgic accident.

ELISABET VILA

Vacarisses

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain