La Vanguardia

Tràmits surrealist­es

-

Necessito fer el canvi de nom d’un turisme i d’un quad, i també un duplicat de documentac­ió sostreta. Ens ve tot de cop.

Accedeixo a la pàgina de la DGT per demanar cita prèvia a la seu de Sabadell. El primer vehicle va a nom del meu marit i la resta, al meu. Però quina és la meva sorpresa que una vegada introdueix­o el meu DNI com a representa­nt del meu marit ja no em deixa demanar cap altra hora perquè el sistema m’informa que ja tinc cita assignada.

Truco al 060, i després de tres locucions, marcar dos cops el meu DNI, repetir-lo quatre vegades... a punt de llançar el telèfon de desesperac­ió, una noia m’explica que sols puc fer una gestió amb el meu DNI com a representa­nt i dues com a interessad­a. Ja, però un cop introdueix­es el DNI estàs mort!

Tot i així vaig pensar que després de demanar festa a la feina, un cop fos al lloc el sentit comú afloraria, però no: quan vaig arribar a la DGT de Sabadell em van dir que un DNI, una gestió.

No va servir de res explicar que no és de sentit comú fer 90 km per cada tràmit, que no és de sentit comú que ens haguem de demanar festa tres generacion­s per fer un canvi de nom o sol·licitar un duplicat de documentac­ió.

Això sí, em van dir que presenti la queixa al web Dgt.es.

SANDRA ESTEBAN GARCIA Manresa

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain