La Vanguardia

Vox Forte, bo per a tot

-

Pel que sembla ha ressorgit un nou fàrmac en la política espanyol. Aquest tipus de medicament –amb components molt coneguts fa més de 40 anys–, si es barreja amb uns altres, produeix moltes incompatib­ilitats i contradicc­ions. Pateix vostè d’ansietat? Depressió? Està preocupat per la feina? Pel futur de la seva pensió? El banc li posa dificultat­s per renovar-li el crèdit? Li costa arribar a final de mes? No es preocupi. El seu problema té solució. N’hi ha prou amb prendre cada dia una càpsula de Vox Forte i des del primer dia notarà que se sent millor.

A Andalusia ha entrat aquest nou fàrmac i és molt possible que s’estengui per tot Espanya, ja que l’extrema dreta s’està preparant per poder governar. No ens deixem enganyar, les propostes de Vox, que eren inamovible­s, sembla ser que han canviat i aquest fàrmac s’ha transforma­t en un fàrmac placebo, només serveix per poder entrar en el poder.

Uns voten per traïció, d’altres per convicció. Però la immensa majoria ho fan per la butxaca i condiciona­ts per les seves frustracio­ns. Des de sempre, les promeses van ser més atractives que les realitats, i és lògic que sigui així. Però també és lògic que la majoria de les promeses de fet no siguin més que miratges on caminants assedegats pereixen de set. JOSEP MEGIAS VERGES

Sant Adrià de Besòs

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain