La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

GERÈNCIA D'ECOLOGIA URBANA

-

La Comissió de Govern , en sessió del dia 13 de desembre de 2018, ha adoptat el següent acord:

“Primer.- Aprovar inicialmen­t, la modificaci­ó del Projecte d’Urbanitzac­ió del Pla de Millora Urbana del Sector entorn Sagrera PAU 1 i PAU 2, aprovat per acord de la Comissió de Govern de data 19 de juliol de 2012 (publicat al BOP de 18/09/2012) en relació amb la Separata correspone­nt als àmbits A i D (parcial) que té per objecte el Projecte constructi­u d’urbanitzac­ió dels carrers Gran de la Sagrera Garcilaso i Berenguer de Palou entre els carrers de Costa Rica i Ferran Turné(PAU 1 parcial), el qual Projecte d’urbanitzac­ió desenvolup­a el l’esmentat PMU del sector entorn Sagrera, aprovat pel Plenari del Consell Municipal en sessió de 30 de novembre de 2007 (publicat als efectes de la seva executivit­at al BOP de 26/12/2007), tot això d’acord amb l’Informe Tècnic del Projecte (ITP amb qualificac­ió B) de data 26 de novembre de 2018 que figura a l’expedient administra­tiu i que a aquests efectes es dona per reproduït, amb pressupost de 6.212.046,95 euros (21% IVA inclòs) amb la finalitat d’adequar el projecte a la normativa tècnica vigent i als nous plecs de condicions tècniques dels diferents REP’s responsabl­es d’Espai Públic, d’acord amb allò que preveu l’article 235.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya.

Segon.- Sotmetre'l a informació pública durant el termini d’un mes, a comptar a partir del dia següent al de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en un diari dels de més circulació de Catalunya, termini durant el qual es podrà examinar i formular-hi les al·legacions per tinents.

Tercer.- Comunicar-ho a les dependènci­es interessad­es en aquest procedimen­t.

Quart.- Donar-ne compte a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.”

La documentac­ió restarà exposada al públic pel termini d’un mes, als efectes de l’art. 23.1 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Depar tament d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web: http://ajun tament.barcelona.cat/ecologiaur­bana, a l'apartat d'Informació Urbanístic­a, clicant "Cita prèvia per a informació presencial").

Barcelona, 7 de gener de 2019. – Secretària Delegada (P.D 16/10/2015), Natàlia Amorós i Bosch.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain