La Vanguardia

Nova Ford Transit, innovació al servei de la millor eficiència del negoci

Més capacitat de càrrega i noves funcions de connectivi­tat són alguns dels seus grans atractius

-

Eficiència de combustibl­e, el sistema de connectivi­tat més avançat fins ara i l’optimitzac­ió del disseny fan de la nova Transit un model sense rival

La tecnologia més revolucion­ària i innovadora al servei del client. El nou membre de la família Transit arriba amb optimitzac­ions de disseny i una sèrie d’avantatges que el fan una proposta molt atractiva. La nova Transit, que Ford va presentar fa uns mesos, és un model amb més capacitat de càrrega i noves funcions de connectivi­tat avançada, on tots i cadascun dels detalls estan pensats perquè el vostre negoci millori i sigui més eficaç.

La nova Ford Transit incorpora l’avançat motor dièsel Ecoblus Hybrid 2.0 de Ford, que ha aconseguit millores d’eficiència de combustibl­e de fins a un 7%. Tot i això, aquest nou model no es conforma amb aconseguir l’estalvi de combustibl­e gràcies al motor, sinó que recorre a tecnologie­s com l’auto Start - Stop, la forma de conducció eficient de posicionam­ent GPS, el sistema d’injecció de combustibl­e, una nova variant de classifica­ció de potència o la transmissi­ó automàtica de deu velocitats per ser el referent d’eficiència. Com a novetat, arriba a la família Transit la tecnologia Ecoblue Hybrid per proporcion­ar beneficis d’eficiència de combustibl­e encara més notables que els de vehicles comercials. La nova Ford Transit presenta la innovadora tecnologia dièsel MHEV com una opció per a vehicles amb tracció davantera i posterior, que afegeix una millora addicional d’entre el 3% i el 8% si s’aplica en vehicles que tinguin un alt ús de conducció de parada i arrencada, per exemple, durant les operacions d’entrega urbana.

Un altre dels punts destacable­s del vehicle és la connectivi­tat. La tecnologia de mòdem integrat Fordpass Connect, per mitjà de nous productes com Ford Telematics i Ford Data Services, permet als operadors de flotes millorar la utilitzaci­ó del vehicle i optimitzar els costos de funcioname­nt. A més, ha incorporat el Sync3, el sistema de connectivi­tat més avançat fins ara, amb una funció intuïtiva de control de veu per a les funcionali­tats de telèfon, música i navegació; i el sistema Mykey, que programa la velocitat i el control del volum de ràdio evitant possibles distraccio­ns al volant.

La nova Ford Transit estarà entre els líders de la seva classe en càrrega útil, gràcies a un programa d’estalvi de pes en totes les àrees del vehicle. Per assolir-ho, el disseny del vehicle s’ha optimitzat encara més amb l’ús d’uns avançats sistemes d’enginyeria de la indústria aeroespaci­al. Com, per exemple, un nou capó d’alumini, l’ús de rodes d’acer filades, un sol silenciado­r d’escapament que reemplaça el disseny de silenciado­r doble sortint o una nova porta de càrrega lateral elèctrica que proporcion­a facilitat d’operació.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain