La Vanguardia

Sant Narcís 4.0

-

Per estar ben informats de tots els actes de les Fires de Sant Narcís i dels canvis que hi hagi a l’últim moment en cas de pluja, per exemple, consulteu els perfils que té l’ajuntament de Girona a les diferents xarxes socials i als webs.

Al Twitter, seguiu l’ajuntament de Girona (@girona_cat) i Turisme (@turisme_gi), o utilitzeu l’etiqueta #firesgiron­a per veure tota la informació actualitza­da al minut.

A Facebook podreu compartir les vostres experiènci­es a les Fires, consultar la programaci­ó i seguir tots els actes a la pàgina de l’ajuntament de Girona, la de Barraques de Girona i la pàgina Girona Turisme.

També a Instagram tindreu les millors fotos de les Fires de 2019, als perfils que tenen en aquesta xarxa social l’ajuntament de Girona (@girona_cat) i Turisme (@ turisme_gi), o a través de l’etiqueta #firesgiron­a.

A més podeu seguir la programaci­ó dia a dia, per tipus de públic o per temàtica -i baixar-vos els pdf amb tots els actes- i conèixer les notícies més destacades de les festes a la pàgina web de l’ajuntament girona.cat. També hi ha tota la informació actualitza­da de les Fires a l’aplicació per a mòbils i tauletes Girona app.

Punt Lila

Per afavorir unes festes sense masclisme i agressions sexistes, l’ajuntament de Girona ha instal·lat per segon any consecutiu a la Copa el Punt Lila d’informació i atenció de violències masclistes. Estarà obert tots els dies de concerts a les barraques -25, 26, 28 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre- des de les 23 fins a les 5 h de la matinada.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain