La Vanguardia

Girona s’omple de fires i mercats

Artistes, artesans, floristes, antiquaris i col·leccionist­es arriben a la ciutat durant les festes de Sant Narcís en més d’una desena de fires que se celebren per tota la ciutat

-

Aquestes festes de Sant Narcís hi haurà fins a 14 fires a la ciutat de Girona. Des del 25 d’octubre i fins al 3 de novembre hi haurà la Fira-mercat d’alimentaci­ó Artesana a la plaça de la Independèn­cia que s’omple de parades de productes d’alimentaci­ó artesana.

Els dissabtes es farà, com sempre, el Mercat d’intercanvi de la Lleona a la plaça de Sant Feliu i al carrer de Jaume Pons i Martí. També hi haurà el Mercat d’intercanvi de productes de col·leccionism­e, el 27 d’octubre i l’1 i 3 de novembre a la plaça Catalunya. I del 26 d’octubre al 2 de novembre, diversos artesans i artesanes mostren l’art del seu ofici i els seus productes. També l’1 de novembre es realitza la Fira-mercat d’artesania, al carrer dels Ciutadans. I el mateix dia, es fan dues altres fires d’artesans, brocanters i antiquaris al carrer de les Ballesteri­es i a la Plaça de Sant Feliu.

l’avinguda de Ramon Folch, la Plaça de Vicens Vives i el carrer de Berenguer Carnicer s’hi celebrarà la 24a Fira-mercat d’alimentaci­ó i Artesania de Sant Narcís; mentre que a la rambla de la Llibertat podrem gaudir del Mercat d’alimentaci­ó Artesana.

El dia de Tots Sants, també hi haurà la fira d’alimentaci­ó al carrer de Santa Clara. I si us agraden les flors, del 28 d’octubre a l’1 de novembre es celebra el Mercat de les Flors als cementiris Vell i Nou. I per descobrir alguns dels artistes de la comarca, l’1 de novembre es fa la Fira-mercat del Dibuix i Pintura, de les més antigues del país.

A més, a Fira de Girona es fa la 58a Fira de Mostres, una cita imprescind­ible.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain