La Vanguardia

Els bars no en tenen la culpa

-

El Govern tanca bars i restaurant­s. Gran error. No hi ha la més mínima evidència científica que demostri que bars i restaurant­s siguin els culpables d’un augment de transmissi­ons de contagis de la Covid-19. I qui digui el contrari menteix.

En canvi, sí que hi ha un munt d’arguments econòmics per afirmar que tancar bars i restaurant­s condemna empresaris i treballado­rs de restauraci­ó a la ruïna.

Demanem al Govern que es faci enrere en la proposta d’impedir a aquests negocis de continuar amb l’activitat comercial. En el (molt probable) supòsit que el Govern menystingu­i aquest prec, aleshores animem els afectats a emprendre qualsevol acció legal per impedir aquest despropòsi­t.

I aviam si ho entenem, senyors i senyores del Govern, que l’ofec econòmic, a més de ruïna, porta a la mort. Sí, sí, no he dit cap bestiesa. No conec cap persona que per culpa d’una bona situació econòmica hagi emmalaltit. Cap. En canvi, sí que conec més d’un cas de persones que abans gaudien de bona salut i una bona posició econòmica, i en veure’s abocades a un tancament de negoci o pèrdua de lloc de treball han emmalaltit.

Jaume Saladrigas Cussons

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain