La Vanguardia

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

-

ANUNCI

Per resolució d'alcaldia de data 5 d'abril de 2023 s'ha aprovat definitiva­ment el Projecte d'urbanitzac­ió del Pla de Millora Urbana (PMU) 07 Camí Reial, d'iniciativa par ticular, amb les considerac­ions esmentades pels serveis tècnics municipals en els informes emesos.

Contra aquest acte administra­tiu, que posa fi a la via administra­tiva, es podrà interposar recurs contenciós administra­tiu davant el Jutjat Contenciós Administra­tiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia hàbil següent al de la present publicació.

Alternativ­ament i de forma potestativ­a, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia hàbil següent al de la publicació. El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes de conformita­t amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procedimen­t Administra­tiu Comú de les Administra­cions Publiques, a comptar des de la data de presentaci­ó del recurs en el registre electrònic o òrgan competent per a la seva tramitació.

Contra la resolució del recurs de reposició o la desestimac­ió presumpta del mateix, es podrà interposar recurs contenciós administra­tiu davant del Jutjat Contenciós Administra­tiu de Barcelona, de conformita­t amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicci­ó Contencios­a Administra­tiva en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificaci­ó o en el termini màxim de sis mesos a comptar des de l'endemà de la desestimac­ió presumpta del recurs interposat.

També es podrà interposar qualsevol altre recurs o reclamació, que consideri oportú, en defensa dels seus interessos. La qual cosa es fa publica per a coneixemen­t general.

Palau-solità i Plegamans, 11 de maig de 2023. – L'alcalde, Oriol Lozano Rocabruna

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain