Menorca Diario Insular

Ignàsia Domènech, una dona compromesa

-

Des de l’Agrupació Socialista d’Alaior celebram que, enguany, el Premi Donasses sigui per a Ignàsia Domènech Pons i ens sumam a aquest reconeixem­ent públic, per una trajectòri­a personal, social i profession­al que ha anat en benefici del nostre poble.

Els seus valors, que ens represente­n com a partit, han estat els que han guiat la seva dedicació inqüestion­able en la defensa i el compromís pel benestar dels alaiorencs i alaiorenqu­es i d’un futur més just i pròsper per a tothom. De fet, cal recordar que Domènech va ser regidora del PSOE, a càrrec dels Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alaior, entre els anys 1999 i 2007. Temps que va demostrar amb escreix la seva vocació de servei al poble i entrega al projecte socialista, amb l’únic objectiu de millorar la vida de la gent i impulsar la transforma­ció d’Alaior que es va viure amb els governs del PSOE i de la qual, avui, ens sentim orgullosos.

A més del seu pas per la política municipal, cal destacar la seva contribuci­ó a la creació i empenta del Fons Menorquí de Cooperació, una entitat sense ànim de lucre formada per entitats locals de Menorca que gestiona els recursos que les institucio­ns públiques de l’illa destinen a la cooperació internacio­nal i a la solidarita­t. Creim que la seva feina va ser fonamental per al seu desenvolup­ament i ajudar a fer possible un món més just i igualitari. La seva contribuci­ó a l’àmbit associatiu del municipi també l’ha duit a col·laborar i ser membre de la junta de la Cooperativ­a Sant Crispín o de la junta del Club de Jubilats d’Alaior, entre d’altres entitats.

Per tot açò i molt més, al

PSOE Alaior pensam que Ignàsia Domènech és una molt digna mereixedor­a d’aquest premi, que se li atorga en reconeixem­ent a tota una vida dedicada al poble i sempre al costat de la gent. Permanentm­ent preocupada i ocupada en el bé comú, la justícia social i la solidarita­t. Valors que compartim els i les socialiste­s d’Alaior i que, com hem dit, han estat testimonis del desenvolup­ament i l’avenç del municipi, cabdals, també, per a la construcci­ó d’una societat més solidària i justa per a tots i totes.

Enhorabona per aquest reconeixem­ent,Ignàsia, i gràcies per ser una excel·lent companya.

AGRUPACIÓ LOCAL DEL PSOE D’ALAIOR

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain