Menorca Diario Insular

Els ebenistes celebren Sant Josep junts

- Redacció

Amb motiu de la setmana en què es celebrava el dia de Sant Josep, patró dels fusters, l'Associació d'Empreses de Fusteria, Ebenisteri­a i Afins de Menorca va organitzar diferents activitats durant el passat cap de setmana per commemorar aquesta data.

Entre elles, cal destacar una tradició ja establerta al sector. I és que l'Aeroport de Menorca va cedir un espai a l'organitzac­ió per dur a terme la plantació d'una olivera. Aquest arbre simbolitza la importànci­a sobre la conscienci­ació del medi ambient. L'acte es va celebrar el dissabte amb la presència del director de l'aeroport, Santiago Martínez-Cava, i del president de l'Associació, Lluís Hidalgo, entre altres membres de la junta.

D'aquesta manera, ja són 16 els arbres plantats a través d'aquesta iniciativa que va començar l'any 2007. Hi ha un plantat a cada municipi de l'Illa, a més d'un a la pedania de Fornells, un altre al nucli rural de Sant Climent, a Dalt El Toro, l'Illa del Rei, el Llatzeret, la seu del Consell, l'Hospital Mateu Orfila i ara, a l'Aeroport.

Sopar de fraternita­t

Tanmateix, no va ser l'única activitat que es va dur a terme. El divendres va tenir lloc un sopar al restaurant del Club Nàutic de Ciutadella. En ella van participar el director Lluís Hidalgo, les diverses empreses associades i Pedro Payeras, el president d'Unemadera, entitat a la qual l'Associació es va adherir fa uns mesos i que actua com a confederac­ió d'organitzac­ions empresaria­ls que promou el desenvolup­ament i progrés de les indústries relacionad­es amb el sector de la fusta i el moble.

A més, es va realitzar un sorteig d'obsequis donats per proveïdors del sector i el mag Loren va demostrar les seves habilitats amb un joc de cartes.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? Fotos: ASOC. EMP. CARPINTERÍ­A DE MENORCA ?? Plantació de l’olivar a l’espai cedit per l’Aeroport i la taula presidida per
Lluís Hidalgo al sopar de divendres.
Fotos: ASOC. EMP. CARPINTERÍ­A DE MENORCA Plantació de l’olivar a l’espai cedit per l’Aeroport i la taula presidida per Lluís Hidalgo al sopar de divendres.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain