Menorca Diario Insular

Porta a porta, sí

- LLUCMAÇANE­S

Quan allà pels mesos d'octubre inovembre vàrem iniciar les reunions a la nostra associació de veïns per explicar el nou servei de recollida de fems porta a porta per part del Consorci de Residus del Consell Insular, tot semblava molt complicat. «Haver de triar serà un desastre», eren els comentaris dels veïnats. Ja sabem que quan estem avesats a una cosa canviar és difícil, però a vegades els canvis són per millorar, i així sembla per a aquesta associació amb el nou servei de recollida de fems.

Des del primer dia els llucmaçane­rs i llucmaçane­res hem estat exemple de fer-ho bé, hem guanyat la batalleta als moixos que ja no tenen bosses per rompre ni deixen restes escampades per damunt les voreres i, a la vegada, estem fent un favor al medi ambient. Hem donat exemple a la resta de pobles que no és tan difícil si es té voluntat, i d'això els llucmaçane­rs i llucmaçane­res anem sobrats.

Des d'aquesta associació volem donar les gràcies a les autoritats, Consell Insular i Ajuntament de Maó per la seva empenta per millorar la nostra illa, que recordem és Reserva de la Biosfera (diem a vegades que els polítics no fan res, en aquesta ocasió han estat valents, tot i les crítiques han tirat endavant amb aquest ambiciós projecte).

Des d'aquesta associació volem agrair molt especialme­nt a tots els vesins de Llucmaçane­s per la seva col·laboració, imprescind­ible; sense vosaltres no hagués estat possible. Tenim moltes coses per fer, les anirem fent, ara tenim un poble més net, del que ens hem de sentir tots molt orgullosos.

Seguim fent poble.

MIGUEL CARRERAS SAURA

President Associació de Veïns Sant Gaietà de Llucmaçane­s

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain