Menorca Diario Insular

Seguim endavant

- FERRERIES

ACK aquests dies hem analitzat i hem valorat molt positivame­nt la Marxa Reivindica­tiva que vam dur a terme el passat 24 de març. Hem valorat positivame­nt la participac­ió de la gent que, malgrat el poc atractiu de la ruta, van assistir amb la idea de seguir recolzant la recuperaci­ó de tot el Camí d'en Kane pel terme de Ferreries.

Moltes gràcies.

Aprotitam l'avinentesa d'aquest agraïment per recordar que seguim esperant de les administra­cions el suport, l'interès i la feina per aconseguir l'objectiu de recuperar el Camí d'en Kane per tot el terme de Ferreries. Igualment ho esperam dels partits polítics com PSOE, l'Entesa i el PP de Ferreries que sempre han manifestat l'interès per aquest tema. Perquè el Camí d'en Kane al seu pas per Ferreries, igual que passa amb el Camí de cavalls, pot ser un atractiu turístic interessan­t per a la gent que ens visita però alhora també és d'un interès cultural, històric, paisatgíst­ic i esportiu important per a la gent que vivim a Menorca. Així del tram de Santa Rita esperam que l'Ajuntament de Ferreries faci valer i defensi la legalitat del dret de pas adquirit l'any 1904, mentre sigui legal i estigui inclòs al Catàleg de camins de Ferreries emprarem aquest camí per a les nostres excursions, sortides, caminades, rutes ciclistes, etc., cosa que convidam que també ho faci la gent del nostre poble i de Menorca en general.

Del tram de Terra Roja esperam que Ajuntament de Ferreries i Consell insular de Menorca es posin a fer feina ja per comprar-lo o, en el seu cas, expropiar-lo ja que és un procés llarg que convindria posar-lo en marxa des d'aquest mateix moment. Seguim manifestan­t que obrir el tram de Camí d'en Kane des de Ferreries cap a la part de llevant de Menorca obriria un ventall molt ample de rutes per a la gent que ens agrada fruir de la natura, de l'esport, de la tranquil·litat de passejar per paratges que estan enfora dels perills de la carretera general de Menorca, cosa que ja passa amb la recuperaci­ó del tram de Binimoti.

Igualment seguim demanant recuperar el tram de Binissuès per l'interès que suposaria enllaçar amb el camí d'anar a la platja del Pilar.

Camí d'en Kane obert a tothom!

AMICS DES CAMI DEN KANE

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain