Menorca Diario Insular

Agenda d’avui

-

18

>> d’abril CIUTADELLA

PRESENTACI­Ó. De la miniguia per a joves i adolescent­s per a reconèixer i millorar la salut mental. «Estic en plan empardalat, i què?». A les 19 hores al pati de Can Saura.

TALLER. Treball amb família. Dirigit a pares i mares de fills de totes les edats. «Saps com calmar la ment quan te sents en conflicte dins l’estrès familiar?», a càrrec de Marta Robles Arbaix, terapeuta i professora de ioga. De 19 a 21 hores a la Casa de Cultura.

XERRADA. «Naufragis a la costa menorquina. Estat dels derelictes», a càrrec de Lluís Ameller i Josep Gornés. 19.30 hores a Can Saura.

CINECLUB. «How to have sex», de Molly Manning Walker. A les 20.30 hores als Cinemes Moix Negre.

>> MAÓ

PORTES OBERTES. A l’Escoles Infantils Fort de l’Eau i Cap de Creus. De 17 a 19 hores.

XERRADA. «El papel del Ministerio de Cultura en las candidatur­as a Patrimonio Mundial de la UNESCO», amb José María Lanzarote, tècnic de l’Àrea de Patrimoni Mundial del Ministeri de Cultura. A les 19 hores al Museu de Menorca. Tot seguit, Glosat

a càrrec de Soca de Mots.

CONFERÈNCI­A. «L’art de viure: psicologia i espiritual­itat», de Gaspar Hernández, periodista i escriptor. A les 19 hores a la Biblioteca Pública.

CICLE ART I COL·LECCIONISM­E.

Breu introducci­ó al col·leccionism­e amb Artur Ramon, antiquari i historiado­r de l’Art, especialis­ta en pintura i dibuix antic. A les 19.30 hores a la Sala d’Actes de l’Ateneu.

PRESENTACI­Ó. «Menorca desaparegu­da (2024)», de Laura Piris, Ester Cladera i Joan Pau Salort, autors. A les 19.30 hores a Can Victori.

«Perfect days», de Wim Wenders. A les 20.30 hores als Cinemes Ocimax.

CINECLUB.

>>

JORNADES DEL GOB. «Agroforest­eria, boscos comestible­s i captura de carboni», amb Alain Canet i Félix Noblia. De 10 a 13.30 hores a l’Auditori. (Inscripció prèvia al web del GOB).

FERRERIES

CONVERSA. Amb Maria Vilanova «Enric Enrich, el capellà de Fornells», a càrrec de Maria Vilanova. A les 19 hores a la Biblioteca Pública.

>> ES MERCADAL MERCAT AGROALIMEN­TARI.

De 10 a 13 hores al carrer Nou.

PRESENTACI­Ó. Del llibre «Autodefens­a feminista, más allá de aprender a decir que no», a càrrec de l’autora Maitena Monrroy. A les 19 hores a la plaça de l’Església. >>

CAMINADA. «Caminar és salut!». De 17 a 18 hores. Punt de trobada per començar la ruta: Plaça Constituci­ó. (Inscripció i informació: Casal Jove).

ALAIOR >> SANT LLUÍS

PORTES OBERTES. De 9 a 12 hores a l’Escola Infantil Ses Caneletes. (Cita prèvia a: escoleta@ajsantllui­s.org).

>>

TALLER DE SANT JORDI. Creació de punts de llibre per a joves. A les 18.30 hores al Casal de Joves.

ES CASTELL

>>

LABORATORI DE LECTURA. Amb Raquel de Manuel. A les 16.30 hores a la Biblioteca Pública.

FORNELLS

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain