Mundo Deportivo (Barcelona)

La Federació Catalana presenta a Molins de Rei l’ambiciós ‘Objectiu 2024’

El repte que es persegueix és divulgar la pràctica d’aquest esport i els valors que transmet entre els més joves

-

La Federació Catalana d’Halterofíl­ia va donar el passat cap de setmana un nou pas per impulsar un esport que segueix creixent al territori català. Amb el repte de seguir obrint-se pas entre els joves, aquest dissabte va tenir lloc a Molins de Rei la presentaci­ó oficial del projecte ‘Objectiu 2024’ amb el qual des dels màxims estaments catalans i d’aquest club de Molins es pretén seguir divulgant els valors que enquadra aquest esport.

El projecte va ser presentat el dissabte a Molins de Rei, en el marc del Campionat de Catalunya sub 17. El projecte neix amb l’objectiu de divulgar l’halterofíl­ia no solament com un esport de competició, sinó també com una activitat de temps lliure amb la capacitat d’unir als més joves al mateix temps que se’ls forma a nivell personal. Per aquest motiu, compta amb la participac­ió activa de professors graduats en MEF i INEF i amb l’aval dels bons resultats obtinguts a Molins, on ja ha estat testat.

El club Molins de Rei s’ha convertit en un dels referents del planter d’aquest esport a Espanya i, en conseqüènc­ia, en una de les pedres angulars del projecte. Amb el suport de la Federació Catalana, la Federació Espanyola, l’Ajuntament de Molins i el Consell Català de l’Esport, es treballa per treure grans aixecadors amb dos cicles olímpics com a marca per obtenir les primeres referèncie­s. Una de les bases del projecte serà incloure durant el proper curs escolar l’halterofíl­ia com a activitat per als nens dins de l’assignatur­a d’Educació Física

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain