Mundo Deportivo (Barcelona)

Esports UB dona el tret de sortida a l’estiu amb diverses activitats

-

Ja s’apropa l’estiu i el Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona li dona la benvinguda amb tot un seguit de noves propostes per a tot tipus de públic. Entre elles destaca la promoció 90x90 –Accés complet a les instal·lacions per tan sols 1 euro al dia– amb l’objectiu d’obrir les portes a públics que d’altra manera no s’acostarien: “Cada any va tenint una millor acollida ”, afirma Gerard Ferragut, director de la instal·lació. “Per a tots aquells barcelonin­s que aquest estiu es quedin a la ciutat, hem volgut oferir el nostre espai a un preu realment assequible”.

De cara a fer l’estiu més suportable, i per tan sols 1 euro al dia, es podrà gaudir de la piscina, zona de bany, a més de tots els esports i serveis disponible­s, l’espai de lleure més gran de la ciutat de Barcelona: 100.000 m2 amb la pràctica de fins a 20 discipline­s esportives. Per a la comunitat università­ria, el preu és de 70 euros els 3 mesos d’estiu.

Activitats a l’aire lliure

De fet, durant els mesos d’estiu la instal·lació ha programat tot un seguit d’activitats a l’aire lliure per amenitzar les caloroses tardes. Destaquen diverses masterclas­s d’activitats dirigides, com Zumba o Body Pump, un cinema a la fresca i activitats infantils i aquàtiques amb motiu del Mulla’t

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain