Mundo Deportivo (Barcelona)

Circuit espanyol Funboard 2017 al GEN Roses

-

Divendres, dia 2 de juny, va començar a Roses la prova del Circuit espanyol de Funboard de la millor manera: 2 quadres sencers amb una vintena de “HEATS” (proves), amb diversos riders que acabaven de competir al PWA Costa Brava (circuit profession­al a nivell mundial) o de la DEFI Wind, prova amb milers de participan­ts al sud de França.

La competició va continuar amb no tanta sort, ja que el vent no va ser prou fort per poder fer més quadres classifica­toris ni dissabte ni diumenge. D’aquesta manera es va fer valer un gran primer dia de competició en què es va veure de tot entre els windsurfis­tes. La classifica­ció va acabar amb el valencià Pablo Ània com a vencedor de la prova i del circuit amb dues primeres posicions, seguit d’en Marc Paré, que amb dos segons s’assegurava una bona segona posició al calaix dels guanyadors absoluts. L’andalús Alberto Casas completava el podi absolut amb una cinquena i una tercera posició.

Destacar el paper dels esportiste­s més joves, com el de David Batlle, també del GEN Roses, liderant la classifica­ció juvenil i sisè absolut aconseguin­t entrar a les dues finals de guanyadors amb una quarta i una novena posició. El segon juvenil ha estat el murcià Alejandro López per davant de l’andalús Jose A. Casanova, en una categoria (la juvenil).

Pel que fa les esportiste­s femenines que completen el podi en categoria femenina per darrere de la guanyadora Mar de Arce, del CN Cambrils; Sara Coll i l’Abril Abad, que s’estrenen al circuit amb gran èxit.

La propera prova del circuit està prevista al mes de setembre, però a dia d’avui, per diversos contratemp­s pot quedar anul·lada i que les proves fetes fins ara a Almeria, Múrcia i Roses tinguin valor doble

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain