Mundo Deportivo (Barcelona)

Oriol Romeu i Aleix Garcia viuen un dia + KESPORT!

-

Per iniciativa del CF Ulldecona, que s’ha implicat a tots els nivells en el desenvolup­ament del programa +KESPORT!, es va celebrar la setmana passada un molt interessan­t col•loqui en relació a les claus del futbol formatiu i la conveniènc­ia d’aplicar noves pedagogies per a una educació en molt altres aspectes que el tàctic o el físic.

En l’Orfeó d’Ulldecona van participar dos cracs sorgits de l’excel•lent planter del futbol català com Aleix Garcia (Manchester City) i Oriol Romeu (Southampto­n).

Tots dos van mostrar el seu total suport a aquesta iniciativa de la Federació Catalana de Futbol després que el director de +KESPORT!, Andreu Margarit, exposés el plantejame­nt i sobretot els resultats i la forma en què els entrenador­s han enriquit la seva formació i millorat la qualitat de la seva relació amb els nens i nenes. També es van interessar especialme­nt per la mostra de targetes als pares després dels partits.

Al costat d’ells va impartir una molt efectiva classe de nutrició un reconegut expert, Miquel Pérez, nutricioni­sta del Vila-real. Oriol Romeu va explicar que no és un tema exigent en els clubs que ha estat mentre que Aleix Garcia, per contra, ha dit estar sotmès a un rigor exhaustiu de la dieta i control de pes diari al City que entrena Pep Guardiola.

Pares, nenes i nenes i aficionats i per descomptat directius i tècnics del CF Ulldecona van agrair amb la seva màxima atenció i aplaudi- ments la presència dels ponents i l’interessan­t contingut del col•lo- qui.

Pel que fa referència al desenvolup­ament de + KESPORT! en aquest club de les Terres de l’Ebre, el Coach Josep Roda va explicar que “els nens han entès que no tot és competició”.

Josep Queral, el president, ad- met que “ha estat un orgull per a nosaltres que la Federació s’hagi fi- xat en el nostre club. Poder educar els nens des de la base és clau per- què ells són el futur “. Per a Joaquín Martí, coordinado­r tècnic, aquest programa ha estat “una gran opor- tunitat per créixer com a entrena- dors. Els jugadors han pogut viure una experiènci­a molt bona”

 ??  ?? L’Orfeó d’Ulldecona va ser la seu d’una trobada molt interessan­t
L’Orfeó d’Ulldecona va ser la seu d’una trobada molt interessan­t
 ??  ?? Oriol Romeu i Aleix Garcia, dos cracs del planter del futbol català
Oriol Romeu i Aleix Garcia, dos cracs del planter del futbol català
 ??  ?? Aquesta temporada els entrenamen­ts han canviat amb l’arribada de + KEsport!
Aquesta temporada els entrenamen­ts han canviat amb l’arribada de + KEsport!

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain