Mundo Deportivo (Barcelona)

Més de 50 anys de vida i un gran futur per davant

-

“La veritat és que estem molt contents d’haver participat en aquesta campanya, ja que a més d’els valors propis de la formació i de la competició aquesta temporada hem pogut practicar i treballar altres aspectes de futbol, com són la companyoni­a, saber relacionar­se o entendre per part de tots que no és tan important el fet en si de guanyar com posar en comú l’esforç de tots, el valor de l’educació. Tot això és important i quan ho analitzes bé com hem fet és gràcies a +Kesport! aquesta temporada t’adones que són coses que estan per sobre de la competició, són coses prioritàri­es”, així de ferm i de convençut es mostra el president del CD Ribes, Santi Marín.

Per a un dels entrenador­s del club, jove i entusiasta com Luismi Pagán, haver pogut desenvolup­ar i implementa­r aquest programa “ha estat certament un plaer i una gran eina d’aprenentat­ge poder compartir aquesta experiènci­a. Al marge de l’aspecte futbolísti­c, que és el nostre principal enfocament com a entrenador­s per a millorar la tècnica individual dels jugadors, ens ha servit per formar millors persones i treballar les relacions personals i entre iguals, No tinc dubtes que cara al futur ens farà millors a mi i la resta dels entrenador­s”.

També els pares han entès que estant en joc el futur dels seus fills els ensenyamen­ts de + Kesport! han contribuït a un creixement educatiu beneficiós de cara a la vida no només en els entrenamen­ts, sinó també en el seu entorn escolar i familiar. S’ha registrat, en definitiva, una evolució interessan­t, diferent i profitosa i així ho han transmès als responsabl­es d’aquest club del Garraf, entitat degana de l’esport de Sant Pere de Ribes fundada el 1956 amb més de 50 anys d’activitat. Actualment manté un equip sènior a Quarta Catalana i una àmplia estructura de futbol base amb dos juvenils, tres cadets, quatre alevins, quatre benjamins i dos prebenjami­ns. Té un gran futur per davant

 ??  ?? Es respira un clima de gran companyoni­a i il•lusió en aquest club del Garraf
Es respira un clima de gran companyoni­a i il•lusió en aquest club del Garraf
 ??  ?? La activitat s’ha tornat fins i tot més divertida abans i a l’hora d’entrenar
La activitat s’ha tornat fins i tot més divertida abans i a l’hora d’entrenar

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain