Mundo Deportivo (Barcelona)

Un Míting Internacio­nal Ciutat de Barcelona de molt nivell

-

Els passats 28 i 29 de juny es va disputar el Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme i dijous 29 conjuntame­nt el Míting Internacio­nal d’Atletisme Ciutat de Barcelona a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. Un cop més, a l’emblemàtic­a pista barcelonin­a s’han viscut unes magnífique­s jornades d’atletisme, tot i que les complicade­s condicions meteorològ­iques de fort vent han impedit la consecució d’un gran nivell de marques.

Les curses de 800 metres han estat les que han donat més nivell en aquesta jornada atlètica. Tant en la categoria femenina com en la masculina han aconseguit el premi a la millor marca per taula internacio­nal. En dones s’ha imposat la cubana Rose Marie Almanza amb un registre de 2’00”24 i en la tercera posició es va classifica­r l’Esther Guerrero (NBT) que amb una marca de 2’01”65 va establir un nou rècord dels campionats. En la categoria masculina, la victòria va ser per a l’atleta de Djibouti Ayanleh Souleiman amb un temps d’1’45”01 amb un gran duel en l’última recta amb el sevillà Kevin López (DC NR) que va marcar 1’45”02, registre que significa la millor marca espanyola de l’any.

En la prova dels 1.500 m també es va viure un gran duel entre el djiboutià Mohamed Ismail, que es va imposar amb 3’37”29, i Adel Mechaal (NBT), que va ser segon amb 3’37”32.

També cal assenyalar Berta Castells (VA), que va aconseguir un altre títol autonòmic de martell amb un llançament de 68,11 metres, registre que significa millor marca espanyola de l’any. També l’actuació de Cristina Lara (FCB), que es va imposar en 100 m amb 11”66 i en 200 m amb 23”72

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain