Mundo Deportivo (Barcelona)

Exemple d’evolució positiva i d’aplicació pràctica

-

Els clubs com l’Amer, que per la seva dimensió numèrica no figuren entre els centres formatius importants, han apreciat d’una manera més especial i en tota la seva importànci­a el fet d’haver estat elegits per a aquest programa impulsat des de la Federació Catalana de Futbol.

Així ho ha entès el seu president Narcís Triadó, satisfet amb aquesta eina de col•laboració amb la qual “els nens han pogut entendre millor la rellevànci­a del comportame­nt dins i fora del camp, el valor de l’amistat i la companyoni­a”, qüestions que són d’un pes específic tan fort a aquestes edats com el treball físic i tècnic doncs la millora de la perspectiv­a individual respecte al col•lectiu acaba redundant en l’harmonia del grup i en un rendiment superior.

Un punt de vista ratificat per un dels entrenador­s, Marc Clarà, qui opina molt favorablem­ent del projecte perquè “a més d’aprendre noves coses relacionad­es amb el futbol, entenen que en el dia a dia de la vida s’ha de ser més solidari, aprendre de l’ esport que no tot és guanyar ni és el principal objectiu i per descomptat saber encaixar les derrotes. Ha estat molt positiu per a les categories com els prebenjami­ns, benjamins i alevins”, diu.

Els nens han associat la presència als entrenamen­ts de Nelson Raviña, el Coahc de +KESPORT! a les comarques de Girona, amb l’entretenim­ent i el interès per l’aprenentat­ge i el descobrime­nt de noves sensacions i de la gestió de situacions des de l’assumpció de les seves pròpies responsabi­litats. “Aquest ha estat un club que ha demostrat una actitud de màxi- ma col•laboració des del primer moment”, afirma Nelson.

Els pares, per la seva banda, com han hagut de aproximar-se a les regles de joc del programa, orientades també a la seva partici- pació, han apreciat una evolució i, el que és encara més destacable, la possibilit­at de superar petits pro- blemes a favor de l’equip. La con- clusió és que el programa +KES- PORT! ha estat un encert i una aposta guanyadora

 ??  ?? Els jocs i l’interès per aprendre han motivat als jugadors aquesta temporada a les instal·lacions del club
Els jocs i l’interès per aprendre han motivat als jugadors aquesta temporada a les instal·lacions del club
 ??  ?? Per als entrenamen­ts, s’han dissenyat activitats específiqu­es per a una millor convivènci­a
Per als entrenamen­ts, s’han dissenyat activitats específiqu­es per a una millor convivènci­a

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain