Mundo Deportivo (Barcelona)

Una experiènci­a rodona per a tot el club

-

Fernando Carlos Diago és un president feliç després d’haver vist com el programa +KESPORT! evoluciona­va al llarg de la temporada afectant positivame­nt als seus jugadors, els més petits de forma especial, als seus entrenador­s i també als pares en els què s’ha reflectit l’eficaç desenvolup­ament de jocs, exercicis i activitats orientats a millorar la seva comprensió del món i a integrar-se en ell amb maduresa i responsabi­litat. I tot això divertints­e i sense deixar de competir per ser millors, que és l’essència del futbol, un esport educatiu per sobre de qualsevol altra perspectiv­a a aquestes edats primerenqu­es.

“La possibilit­at de poder treballar les habilitats socials dels xavals in situ i de forma específica sense deixar d’entrenar el físic i el tàctic la veritat és que ha estat molt positiu”, ha explicat satisfet.

Així ho ha interiorit­zat també Carles Gómez, el coordinado­r tècnic d’aquest club de Mollet del Vallès amb una estructura petita però molt elaborada on s’intenten cuidar tots els detalls i oferir als nens i nenes un escenari idoni per a formarse en tots els sentits amb el futbol com un element pedagògic clau. “Ens han donat una eina -diu referint-se a + KESPORT! - per continuar treballant sobre uns aspectes que fins ara no estaven fixats en el pla de la temporada. D’altra banda és evident que gràcies també a aquesta metodologi­a hem connectat millor amb els pares i li ha donat al treball de tots un sentit més global i entramat”.

Un entrenador del club com Ramon Calp, professor a més de tècnic, s’ha sorprès per la capacitat de “unir el creixement dels nens com a futboliste­s i com a persones alhora. Jo ja intentava prioritzar aquesta vessant però ara tot ha estat més fàcil”, afegeix. Finalment, José Àngel

Venero, Coach de +KESPORT! per aquest modest club, destaca l’esforç de tot els integrants de l’entitat per implementa­r aquest manual màgic amb el que tan bé s’ho han passat els nens i nenes entrenant aquesta temporada. La companyoni­a, l’amistat i el respecte, millorats, han estat els golassos d’aquesta temporada a la UD Lourdes.

 ??  ?? Els entrenamen­ts s’han enfocat des d’un altre punt de vista gràcies a + KESPORT!
Els entrenamen­ts s’han enfocat des d’un altre punt de vista gràcies a + KESPORT!
 ??  ?? Els pares han entès millor el paper formatiu del futbol
Els pares han entès millor el paper formatiu del futbol

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain