Mundo Deportivo (Barcelona)

El Sant Andreu trenca la baralla i fitxa Kuku i Elhadji

-

Abans d’iniciar la pretempora­da, el Sant Andreu va trencar, durant el matí, la baralla i va signar dos davanters de reconeguda vàlua com són Kuku i Elhadji, el que fa que el quadre quadribarr­at, per l’esforç realitzat per la junta directiva que presideix Manuel Camino, passi a ser un dels grans aspirants al títol. Mamadou Kanteh Danjo ‘Kuku’ va començar a destacar a les files del Poble Nou 2002 de Pineda de l’amic ‘Coco’ i després va recalar a les files del Júpiter, i d’allí va passar al Wigry Suwalki de Polònia on ha militat durant una temporada. Kuku tenia també una oferta en ferm de L’Hospitalet.

Elhadji Bandeh Kamdeh es va iniciar al futbol base de l’Europa i també va passar per les files del Júpiter, després va estar al Martinenc i al Prat que es va proclamar campió de Tercera. L’última campanya va militar en les files d’un Cerdanyola Vallès, que no descartava la seva possible tornada, i va ser el màxim realitzado­r amb 16 gols.

Per altra banda, l’entitat va formalitza­r la renovació de Dani Guerrero per una temporada.

El Cornellà es posa en marxa

A l’espera d’un central, un extrem i un punta, el Cornellà de Jordi Roger inicia avui els entrenamen­ts amb aquests jugadors: Chus i Carles Craviotto, porters; Valentín (Llagostera), Maureta (Ebre), Pere, Èdgar (Espanyol), Ricard Pujol (juvenil) i Adri Montoro (Prat), defenses; Pep Caballé, Sergio Gómez, Jaume Aparicio (Castelldef­els), Marc Caballé, Abdoulaye Falli (Extremadur­a) i Jaume Batista, AKS i Joan Gibert (juvenil), centrecamp­istes; Sascha (Gavà) i Enric Gallego, davanters.

La Penya Esportiva ja treballa

La Penya Esportiva, equip que ve a ocupar la plaça del Mallorca B pel descens del primer equip palmesà, ja treballa a les ordres de Dani Mori. Tant l’entrenador com el director esportiu, Raúl Casañ, estan mans a l’obra per intentar confeccion­ar una plantilla que ara compta amb: Dennis Dia (Sporting B) i Francisco Torres, porters; Borja Navarro, Pau Pomar, Marcos Pérez (Lorca), Raúl Gómez i Javi Gallardo (Balompédic­a Linense), defenses; Pepe Bernal, David Crespo, Urtzi Urcelai (Zamudio) i Marc de Val (Terrassa), centrecamp­istes; Jandrín (Lleialtat) i Adrián Luna, puntes. Es van unir al grup, el davanter centre Marc Soldat i l’extrem esquerre Fabián, grans artífexs de l’ascens a Divisió d’Honor. Diversos components de l’equip juvenil, que jugaran en la màxima categoria, estaran alguns dies amb Dani Mori.

Trio per al Sabadell

Felipe Sanchón va arribar a un total acord amb el Sabadell i vestirà la samarreta arlequinad­a la temporada vinent a les ordres de Toni Seligrat. Felip es va formar en les files del Barcelona. Quan va abandonar el filial blaugrana se’n va anar a L’Hospitalet. D’allí va passar a l’Aris de Salònica on va estar en dues etapes. Després va passar per l’Udinense, Granada, Gimnàstic, Hércules i va acabar al Girona, on havia jugat en la temporada 2008/2009 després de ser fitxat al mercat d’hivern. Felip ha estat un dels artífexs de l’històric ascens de l’equip de la Ciutat Immortal a la Primera Divisió (Laliga Santander). El basc Josu Ozkoidi ja va fer acte de presència. El davanter juga per l’esquerra i procedeix del Real Unión. Es va formar en les categories inferiors de la Real Sociedad i va passar per l’Eibar. Té 27 anys.

El lateral dret Óscar Rubio va esdevenir una alta més del Sabadell. Òscar Rubio, que va sortir de les categories inferiors del Lleida, va passar al Tàrrega, Gimnàstic Tarragona, Elx, Dinamo Bucarest, Alabès i Cadis i després va retornar al Lleida equip en què ha jugat les dues últimes temporades.

Eneko, al Lleida

El central Eneko Satrústegu­i que procedeix de l’Ebre i que havia jugat a Primera Divisió amb l’Osasuna és nou jugador del Lleida.

Novetats al Balears

Enzo va rescindir l’any que tenia de contracte amb un Atlètic Balears que es va renovar per dos anys a la joya del planter, al davant Ilias El Khataby que estava en el juvenil.

Alta de Tepa a Ontinyent

El lateral esquerre, Èdgar ‘El Tepa’ Solis (Celaya) és el primer mexicà, dels que han arribat, que imprimeix la seva signatura per l’Ontinyent.

Juvenil per al Terrassa

El capità del juvenil de Divisió d’Honor de la Unificació de Bellvitge, Albert Groult ‘Cachorro’, va signar per dues temporades amb el Terrassa.

El Granollers, per la permanènci­a Amb la intenció d’aconseguir al més aviat possible la permanènci­a, el Granollers es posa de curt aquesta tarda per començar la pretempora­da. Albert Cambra segueix al capdavant d’una plantilla que estarà completa quan es fitxi un punta i un mig, una vegada que el Girona ha autoritzat la cessió del davanter Samu. Els fixos són: Víctor i Carles Santaló, porters; Víctor Díaz (Levanger FK), Marc Garcia (Manlleu), Carles Mur, Fran Fuentes, Jaume Serra i Eloi Zamorano (Llagostera), defenses; Edu Domingo (Montañesa), Héctor, Riki Alcántara, Joel Brey, Diego Carrillo, Felipe Sa (Alcorcón), Álex Espanyol, Alejandro i Cristian Hidalgo, centrecamp­istes; Javi Sánchez i Samu (Girona B), davanters. Assemblea de l’Andorra

Aquesta tarda, l’Andorra celebra una Assemblea al local La Llacuna d’Andorra la Vella per abordar, sobretot, el tema econòmic i també l’esportiu.

Primers amistosos

La Jonquera es va imposar a domicili al Navata (0-4), amb gols de jugadors que estan a prova: Jofre, Steven, Bruno i Samy.

Dissabte que ve està previst que es disputin aquests partits: Ascó-Reus ........................................ 19.30 L’Escala-Olot .................................... 20.00 Edu Franco segueix a Vila-seca L’entrenador Edu Franco continuarà al capdavant del Vilaseca, equip del grup II de Primera Catalana. El club està parlant amb els jugadors per tractar la renovació. De moment segueixen a la plantilla els germans Domínguez, Antonio i Alejandro, igual que el ‘mag’ Valerio. Pel que fa al veterà porter Rodri cal esperar a veure com evoluciona el seu genoll, després de la intervenci­ó a què va ser objecte fa un mes per saber si pot continuar en actiu.

Joan Mármol és el tècnic del Gavà Joan Mármol ja és, de forma oficial, el tècnic del Gavà i començarà el dijous els entrenamen­ts amb el seu nou equip. La directiva de Manuel Maniega, que se n’anirà en bloc, seguirà uns dies de forma provisiona­l fins que obrin les portes a les altres persones que estan interessad­es a portar les regnes del club.

De cara a la confecció de la plantilla, dimecres que ve es donaran a conèixer els noms d’uns 13 jugadors que vénen de la mà d’un Joan Mármol que tindrà uns 10 futboliste­s a prova.

Ara el conjunt blaugrana vol presentar-se el dia 30 a l’Estadi Municipal La Bòbila davant un rival encara per decidir

 ?? FOTO: PERE PUNTÍ/PEP MORATA ?? Kuku, en la seva etapa al Poble Nou 2002 de Pineda, i Elhadji són una asseguranç­a de cara a porteria
FOTO: PERE PUNTÍ/PEP MORATA Kuku, en la seva etapa al Poble Nou 2002 de Pineda, i Elhadji són una asseguranç­a de cara a porteria
 ??  ?? Dos golejadors:
Dos golejadors:
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain