Mundo Deportivo (Barcelona)

L’Igualada somia el seu retorn a Tercera Divisió

-

L’Igualada inicia avui el treball amb la il·lusió d’intentar tornar a Tercera Divisió, una categoria en què ha figurat, al llarg de la seva història, durant 33 temporades.

El president del club de l’Anoia, Francesc Jorba, es mostra molt esperançat: “Després de patir en l’exercici anterior per la permanènci­a tot va canviar amb Dani Gimeno a la banqueta. Des de la seva arribada, l’Igualada va sumar números comparable­s als millors del grup i va aconseguir mantenir l’equip invicte en les vuit últimes jornades. De cara al proper exercici s’ha mantingut gairebé la mateixa plantilla, ja que els que s’han anat ha estat per qüestions laborals o per millores. Amb aquest grup humà i les ganes que li posen els jugadors a l’hora de competir és per estar a la part de dalt i per poder somiar, com sempre, amb l’ascens, encara que aquí no hi ha cap tipus de pressió. El que passa és que confiem plenament en la feina de cada dia “. Dani Gimeno comença amb aquests futboliste­s: José Muñoz (Sant Ildefons) i Dani Lledó, porters; Àlex Lloie (Reus B), Juan Cano, Baraldés, Bernat Sansano i Aleix, defenses; Joel Solà (Gimnàstic Manresa), Juanjo Carricondo i Víctor Morillas (Vilanova), Carles Güell i Eloi, centrecamp­istes; Jesús Peñarrubia (Gimnàstic Manresa), Èric González, Fran Arévalo, Martí Just, Èdgar i Abde, davanters. A ells s’uniran una sèrie de juvenils. Falta per tancar la contractac­ió d’un defensa i la d’un davanter centre..

S’acaba el fulletó a Mallorca

El golejador Lago Júnior va renovar fins a l’any 2.021 amb el Mallorca i posa fi al serial de l’estiu.

Gerard Oliva decideix el seu futur

El davanter Gerard Oliva (Badalona), que tenia ofertes de diversos equips d’elit, va decidir acceptar la de l’Atlètic Balears que com ja vam anunciar, era el gran objectiu dels palmesans, que tanquen així la seva plantilla. Sergio Cortés ja és del Cornellà

El jugador de banda, Sergio Cortés, que la temporada passada estava a les files del Mallorca B, tanca l’acord amb el Cornellà.

L’Espanyol B confirma Salto L’Espanyol B va fer oficial el fitxatge d’Alejandro Salto del Real Madrid Castilla com vam anunciar en la nostra edició del passat dia 15.

Marc Rodergas se’n va al Gavà

El pivot defensiu, Marc Rodergas, ha arribat a un acord amb el Gavà de cara a la propera temporada. El jugador, que va estar en la disciplina del Masnou i al futbol base del Sabadell, té 19 anys i ve de viure una experiènci­a als Estats Units.

Extrem per a La Jonquera

La Jonquera de Miquel Àngel Muñoz, s’ha fet amb els serveis d’un nou jugador. Es tracta de l’extrem esquerre Max Serra que pertanyia al juvenil del Figueres, després de la seva estada al Base Roses.

La Rapitenca, al complet

El conjunt de Sant Carles va tancar la plantilla a l’aconseguir els reforços del migcampist­a Marc Vernet (Reus) i del davanter Marc Blasi (Ascó).

Fan la pretempora­da

Iván Moreno, entrenador del Vilafranca, va començar la feina i tindrà a les seves ordres en la pretempora­da cinc jugadors del filial FE At. Vilafranca: Llera, Posich, Sergi, Aziz i Boada.

El Santfeliue­nc, ja roda

El Santfeliue­nc ha estat un dels quatre últims equips a iniciar la pretempora­da, al costat de Castelldef­els, Cerdanyola del Vallès i Vilafranca. La plantilla queda tancada amb l’adquisició de Juan José Prior Pérez (Prat), que s’uneix amb les 14 renovacion­s i les novetats d’Adrià Recort (Damm), Kiki (Rubí), Josele (Santboià), David López (Sant Ildefons), Rafa Murillo (Júpiter) i Sergi Serrano (juvenil).

El Júpiter avança les seves sessions El club de la Verneda tenia previst començar el 26, però davant el partit de dissabte es va posar ahir a treballar amb aquests jugadors que estan a les ordres d’Alberto Fernández: Iván Fuentes i Uri Llaveria (Ripollet), porters; Marc González, Cifuentes (FP Hermes), Roger Peña (Igualada), Mechi, Víctor Rodríguez (Grama), Álex Llobo (Martinenc) i Marc Ahufinger (Crevillent), defenses; Dani Tacón (Masnou), Óscar Castellano (Mataró), Guerí (Sants) i Marc Burgos (Granollers), centrecamp­istes; Roger Peris, Diego Fernández (Montañesa), Ao (San Cristóbal), José Mora (Grama) i Adrián Canelada (Sant Cugat), davanters.

El Farners, de curt

Amb Pau Menéndez al capdavant de la plantilla, el Farners va començar a rodar amb aquestes incorporac­ions: Bader i Abde Mouke (Lloret), Roger Parals (Ter Brugent), Carlos Gómez i Sergi Caixal (Guíxols), José Martínez (Llagostera B), Dani Giménez (Banyoles) i Leandro Morales (Mataró juvenil).

El Sant Cristòfol, a la feina

Sota les ordres d’Oliver Ballabriga, el San Cristóbal va començar el treball amb l’objectiu de tornar a estar entre els favorits a l’ascens. La plantilla la conformen ara: Adrià Menargues i Álvaro Herzog, porters; Kike García (Sabadell juvenil), Karim, Iván Armenteros, Xapi Arnau (Terrassa), Andreu dell’Isola, Edu García i Cristian Gómez (Ripollet), defenses; Joan Muntadas, Alejandro Cabrera, Kevin Alarcón, Josep Casasayas i Sergi Martínez (Sant Andreu juvenil), centrecamp­istes; Marc Vilajosana (Terrassa), Cristian del Moral (Horta), Ruy Gama, Mario Domingo (Rubí), Hassen Nbili i Aitor García, davanters. Dimissions al Sants

L’equip de Tito Lossio va començar a entrenar amb la sorpresa de la dimissió de la junta directiva encapçalad­a per el president Vicenç Perez de Tudela Olaria. Ara es formarà una gestora fins la convocatòr­ia de noves eleccions. Renovacion­s a Valls

El Valls de José Miguel López va renovar Carlos Herrero i Genís Vidal, i puja del juvenil el porter Àlex Ruiz i el defensa Moha ‘Simo’.

El Borges Blanques, gairebé a punt L’equip de la capital de la comarca de les Garrigues, dirigit per Joan Roca, va començar la feina amb els següents jugadors: Roger Monseny i Adrià Xammar, porters; Mane, Gerard Tió, Edu Vives (Ascó), Nasser, Roger Pelegrí, Nano, Llorenç Sobrepere (Alcarràs) i Èric Tió, defenses; Santos, Marc Álvarez ‘Quini’, Arnau Setó, Joel Guitart, Fede Fuentes (juvenil), Rius, Marc Valero i Joan Torné (Vic), centrecamp­istes; David Montoy, Xavier Florensa, Joan Pijoan (l’Albi) i Eudald Recasens (Amposta), davanters. El Borges Blanques jugarà la semifinal de la Copa Catalunya Amateur al camp del Begues (dia 19 o 20) i el Marca l’Ham rebrà el Parets en la mateixa data.

Copa Catalunya absoluta Primera eliminatòr­ia/partit únic Dissabte 29 de juliol

Europa-Ascó ..................................... 19.00 Horta-Vilassar Mar ........................... 19.00 Granollers-Badalona ....................... 19.00 Júpiter-Llagostera ........................... 19.00 Figueres-Sabadell ............................ 20.30 Terrassa-Prat .................................... 20.30 Diumenge 30 de juliol

La Jonquera-Espanyol B ................. 19.00 Santboià-Barcelona B ..................... 19.00 Vilafranca-L’Hospitalet ................... 19.00 Castelldef­els-Santleliue­nc .............. 19.00 Cerdanyola Vallès-Lleida ................ 19.30 Palamós-Olot ................................... 20.00 Montañesa-Manlleu ....................... 20.00 Sant Andreu-Cornellà ..................... 20.00 Partits amistosos

Dimarts 25 de juliol

3x1 ‘VII Torneig Narcís Sala’ Peralada-Vilassar Mar ..................... 19.45 Sant Andreu-Peralada .................... 20.45 Sant Andreu-Vilassar Mar .............. 21.45 L’Escala-Barcelona ........................... 20.00

 ?? FOTO: JOAN LANUZA ?? Francesc Jorba El president de l’Igualada confia plenament en el grup
FOTO: JOAN LANUZA Francesc Jorba El president de l’Igualada confia plenament en el grup
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain