Mundo Deportivo (Barcelona)

CSIO Barcelona, escenari de la Final Mundial de la Copa de Nacions

-

Coincidint amb el 120 aniversari del Reial Club de Polo de Barcelona i el 25 dels Jocs de Barcelona 92, CSIO Barcelona acull per cinquè any consecutiu la final de Copa de Nacions FEI. La competició per equips més important del món i amb la major dotació econòmica en premis tindrà lloc del

28 de setembre a l’1 d’octubre, una setmana més tard de la seva data habitual.

Les 18 millors nacions del moment es disputaran el lideratge en una final que començarà el dijous 28 de setembre amb una primera prova qualificat­iva. Els vuit millors equips passaran directamen­t a la final de dissabte, mentre els restants deu es disputaran la Longines Challenge Cup la nit de divendres.

El programa del CSIO Barcelona, la competició esportiva internacio­nal més antiga d’Espanya, es completa amb altres sis proves de caràcter individual, entre les quals destaquen la Copa de SM la Reina que enguany celebra la seva edició 39, així com la Copa Longines de la Ciutat de Barcelona, última prova del diumenge.

En els descansos entre proves, aquesta edició CSIO Barcelona compta amb la trepidant exhibició de “Compagnie Impulsion”. Nou cavalls protagonit­zaran un increïble espectacle de volteig cosac i posta hongaresa. Aquest magnífic show que arriba al CSIO Barcelona de la mà d’Estrella Damm es repetirà: el divendres 29, el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre.

A més, amb motiu de la celebració del 25 aniversari dels JJOO de Barcelona 92, la nit de divendres, 29 de setembre, CSIO Barcelona oferirà un merescut homenatge als quatre components de l’equip olímpic espanyol que van aconseguir una destacada quarta classifica­ció (Cayetano Martínez d’Irujo, Luis Astolfi, Luis Álvarez Cervera i Enrique Sarasola).

PoloPark, la zona d’entretenim­ent i diversió familiar

En l’excepciona­l entorn de la nostra pista de polo i després de l’èxit de l’any passat, CSIO Barcelona oferirà, per segon any consecutiu, l’atractiu i variat PoloPark. A molt pocs metres de la pista olímpica, el nou village oferirà entretenim­ent i diversió per a totes les edats amb originals i variades propostes lúdiques i dinàmiques. Un cuidat attrezzo i música en viu, garanteixe­n un ambient agradable i acollidor en els més de 18.000 m2 plens d’activitat a totes hores

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain