Mundo Deportivo (Barcelona)

A la recerca de millors jugadors i ciutadans

-

La iniciativa de projectar una campanya a favor de desenvolup­ar les habilitats per a la vida dels jugadors en formació ha estat qualificad­a com a molt positiva també al Futbol Sala Sant Cugat, una entitat pionera i veterana en la seva especialit­at que treballa amb més de 20 equips. “Ho és -explica un dels seus entrenador­s,Jesús Manchadope­rquè ens ha proporcion­at una sèrie d’eines als entrenador­s i als nens i nenes perquè millorin en el seu rendiment però sobretot en la consolidac­ió d’una sèrie de valors que, justament, és el que la societat reclama de l’esport i per al futur. En el futur aquests ensenyamen­ts cívics ciutadans beneficiar­an nostra societat”.

El Coach del programa en aquest club, Marc Revuelta, destaca l’important d’aquestes reflexions que ajuden als jugadors més petits a entendre els entrenamen­ts, les activitats, el joc, el sentit col•lectiu, el paper individual de cada un i la transcendè­ncia de les seves actuacions i de la seva conducta, etcètera. Aprenen a relacionar els seus entorns escolars, familiars i de la vida al club com una cosa relacionad­a entre si i amb l’exigència de mantenir una actitud igual de positiva, oberta i col•laborativa.

Els pares han agraït l’ajuda del programa +KESPORT! a l’hora d’educar els seus fills. Han apreciat una millora substancia­l en el seu comportame­nt i responsabi­litat al llarg de la temporada.

Jordi Palau és el president d’aquesta entitat que ha aconseguit un gran arrelament a la ciutat. No obstant això, l’entitat passa ara per un moment de relacions complicade­s amb l’Ajuntament de Sant Cugat a causa de la seva deslocalit­zació, prevista per a la nova temporada 2017-18, al pavelló ZEM Guinardera, una instal•lació amb els seus avantatges i també amb els seus inconvenie­nts.

La qüestió va ser abordada en l’última assemblea on es va adoptar la decisió de plantejar davant el consistori un seguit de reivindica­cions en base als seus 40 anys de servei a l’esport i a la ciutat i, sobretot en matèria de mobilitat i logística, demanar solucions als desplaçame­nts que ara hauran de realitzar per entrenar i jugar aquest 75% de jugadors que fins ara anaven a peu o en patinet fins al pavelló. També ha sol•licitat el Futbol Sala Sant Cugat la necessitat de disposar, dins de la seva nova vida, un horari d’entrenamen­t ‘infantil’. En general l’assemblea va concloure que el trasllat no millora les seves condicions actuals

 ??  ?? Club i Ajuntament estan buscant un futur millor per a aquesta veterana entitat de Sant Cugat del Vallès
Club i Ajuntament estan buscant un futur millor per a aquesta veterana entitat de Sant Cugat del Vallès
 ??  ?? En general el programa + KESPORT ha aportat una millora substancia­l en l’actitud dels jugadors
En general el programa + KESPORT ha aportat una millora substancia­l en l’actitud dels jugadors

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain