Mundo Deportivo (Barcelona)

L’Olot, molt indignat amb l’actuació arbitral

-

L’Olot va caure al camp del Badalona en un partit en què els de la Garrotxa van acabar molt emprenyats amb l’arbitratge, ja que es van sentir molt perjudicat­s per decisions que es van prendre, com el dubtós penal en contra als 7 minuts, i no es van prendre, com la clara pena màxima sobre Nacho Pérez que no es va xiular.

Carles Mas, que va cometre la falta en l’àrea assenyalad­a i que va significar l’únic gol des dels onze metres, assegurava que “no estic gaire content amb el criteri de l’àrbitre. En el penal el davanter em ve a buscar el contacte descaradam­ent, era totalment innecessar­i. Farem autocrític­a tots plegats”. Per la seva part, Uri Santos comentà: “Va ser un partit que se’ns va posar costa amunt en una decisió de l’àrbitre. Tot i això vam portar el pes del partit per capgirar la situació. Van haver-hi moltes jugades polèmiques en les dues bandes i l’àrbitre va decidir no compensar”.

L’Olot, que havia jugat Copa igual que el Badalona, va fer rotacions en l’equip i va deixar homes clau a la banqueta com és el cas d’Héctor Simón o Marc Mas.

També queixes a Sabadell

El Sabadell va caure a Alacant i segueix amb la seva malastruga­nça allà, ja que mai ha aconseguit guanyar l’Hércules. Els arlequinat­s van sortir molt indignats del partit per l’actuació arbitral, que va deixar l’equip amb 10 durant quasi 1 hora. A més, l’1-0 de penal va ser clarament fora de l’àrea. L’entrenador, Toni Seligrat, va ser clar: “No havia vist mai una cosa igual. Només puc analitzar el partit fins al minut 37”.

Varona cau en l’escalfamen­t

El centrecamp­ista de l’Europa Ignasi Varona va patir una petita contractur­a en l’escalfamen­t així que l’entrenador, Joan Esteva, va preferir no arriscar a l’espera de les proves pertinents. En la seva absència, va sortir de titular Álex Prat. Cal dir que Carles Tena, omès per errada en l’alineació del partit, va disputar els noranta minuts.

Felipe Sa surt i marca

El jugador del Granollers, Felipe Sa, que no havia entrenat al llarg de la setmana, ja que es va lesionar en el partit anterior davant el Pobla Mafumet, va decidir jugar uns minuts, amb el risc que això portava, i va ser l’autor del gol del seu equip.

Debut de Joel Arimany a Peralada

El Peralada-Girona B va perdre el tercer partit seguit contra el Lleida (0-1). Un matx en què va debutar com a titular el davanter Joel Arimany, procedent del Màlaga juvenil. L’altre nou fitxatge, el porter Christian Kjetil Haug, es va quedar a la banqueta.

Vilafranca, camp talismà del Figueres El Figueres va guanyar a Vilafranca, un camp on només ha perdut un cop en les últimes sis visites: 0-1, 1-1, 1-3, 0-1, 3-1 i 1-1. En aquest encontre tornava després d’un partit lesionat Pep Chavarría, però seguien de baixa per lesió Xavi Ferrón, Joan Pons i Payán. Juanma Pons se’n va a Mallorca L’exentrenad­or del Gavà, Juanma Pons, ha signat per tres temporades com a director esportiu del Mallorca. Expulsió d’Edu Vílchez

L’entrenador Edu Vílchez, que ara és segon al Pobla Mafumet, va ser expulsat al descans per recriminar l’actuació del col·legiat Juan Manuel Martín Varas, que va tenir una actuació pèssima, igual que un dels seus ajudants a la banda.

Confondre el contrari

En l’alineació de l’Horta, hi havia una sèrie de jugadors amb noms que no són els seus habituals. Alguns entrenador­s ho fan per tractar de confondre el contrari. A l’hora de la veritat, el conjunt blanquet va deixar els seus primers punts a mans del Figueres (0-1). El tècnic de l’Horta, Nacho Castro, va comentar: “El resultat va ser molt injust i el gol que van rebre va ser en el temps afegit. Ara no ens queda més remei que continuar treballant”.

Azparren: “És un triomf de mèrit” L’entrenador del Sant Andreu, Mikel Azparren, estava molt satisfet per la feina feta i pel triomf del seu equip davant l’Espanyol B: “Aquesta victòria reforça tots els aspectes positius que s’havien fet. És una victòria de mèrit pel treball fet pels jugadors i pel rival que teníem davant, que s’ha construït per estar a dalt”. El tècnic elogiava la seva plantilla: “L’equip que tinc és tan competitiu i hi creu tant en el que estem fent, que em faciliten les coses”

?? FOTO: ELOY MOLINA ?? Mínima derrota a Badalona L’Olot va perdre per un penal que consideren més que dubtós