Mundo Deportivo (Barcelona)

La FE Palamós comença lluitant pel primer lloc

Ara comparteix la primera posició amb els favorits: el Barça B de Quique Álvarez i l’Espanyol B de Morón

- Manuel Ayala

El debutant equip que dirigeix Josep Maria Batlle, la Fundació Esportiva Palamós, comença fort ja que, després de guanyar els dos partits, comparteix el lideratge amb els grans favorits al títol, el Barcelona B de Quique Álvarez i l’Espanyol B d’un Xavi Morón que la temporada passada portava les regnes del juvenil ‘perico’ a Divisió d’Honor.

El recent descendit Sabadell és l’única formació que encara no ha puntuat, després d’afrontar un calendari molt fort. Els arlequinat­s van perdre en l’obertura del campionat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (3-1) amb l’esquadra blanc-i -blava i dissabte passat van caure a casa davant el quadre blaugrana.

La Damm B de Francesc Bosch, un altre dels cridats a estar a la zona alta, no ha tingut bon inici, ja que només ha sumat un punt, el que va aconseguir en el primer partit davant d’un Europa que va imitar el primer equip i va aconseguir la seva primera victòria en derrotar l’At. Segre.

Molta igualtat

La segona jornada va resultar tremendame­nt igualada. Només el Barça B va guanyar per dos gols a Sabadell (0-2). Tres xocs van acabar en empat: Llagostera-Gimnàstic Tarragona B (2-2); Reus-Cornellà B (1-1) i Jàbac Terrassa-Manresa (1-1). La resta d’enfrontame­nts van acabar amb victòria per la mínima diferència: Mollet-Damm B (1-0); Girona B-Espanyol B (2-3); Europa-At. Segre (3-2); Sants-Fundació Esportiva Palamós (2-3) i Josep Maria Gené-Badalona (2-1). Cal destacar l’esportivit­at regnant, en ser expulsat només un jugador, Eudald Juárez (Manresa), per doble targeta

 ?? FOTO: PS ?? Comparteix lideratge La FE Palamós, amb ple de punts, està a dalt amb Barça i Espanyol
FOTO: PS Comparteix lideratge La FE Palamós, amb ple de punts, està a dalt amb Barça i Espanyol

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain