Mundo Deportivo (Barcelona)

La Tercera Divisió té 30 jugadors profession­als

- xuts Manuel Ayala

Segons el registre d’inscripcio­ns de la Federació Catalana de Futbol, a Tercera Divisió hi ha 30 jugadors amb fitxa profession­al. L’Espanyol B és el que comanda el rànquing amb 13: Pipa, Pibe, Álex Bermejo, Moha, Pedrosa, Jordan, Iago Indias, Lluís López, Álex López, Javi Puado, Álex Salto, Martí Soler i Dani Wong. Els juvenils Pol Lozano i Víctor Gómez també tenen llicència profession­al. El segon en discòrdia és el Pobla Mafumet, amb 8: Roger Brugué, Riad, Dani Hernández, Koné, Rayco, Dani Sales, Bernabé i Sandro Toscano. Aquests dos últims estan amb la primera plantilla del Gimnàstic. L’Hospitalet compta amb 5: Dani Fernández, Cristian Gómez, Sergi Puig, Guillem Savall i Òscar Sierra. El Reus B en té 3: Sillero, Sergey Dimitriev i el lesionat Aleix. El Santboià només posseeix 1: Gabri López.

El Prat visita l’Europa

Aquest dimecres, en la primera jornada entre setmana, el Prat visita un Europa que va veure com en les tres últimes temporades vuit dels seus futboliste­s van passar a les finals del conjunt ‘potablava’. A la primera van marxar Javi Lara, Putxi i Ignacio Rosillo. A la segona, Oriol Dot, Padilla i Àlex Poves, i en l’última, Sergi Aguilar i Joel Marín. Ensurt a Llagostera

Un jugador de Club Base Llagostera va haver de ser evacuat la tarda de dissabte del terreny de joc en ambulància, després de caure desplomat, mentre disputava un partit amistós contra el Can Gibert. En un primer moment es van disparar totes les alarmes. Un helicòpter del SEM es va desplaçar fins a Llagostera i va aterrar al mig del camp municipal. Finalment, el jove llagostere­nc de 21 anys, va recuperar la consciènci­a i va ser evacuat en ambulància, enmig d’aplaudimen­ts del públic i jugadors. El partit va quedar suspès.

Setmana gran a Lleida

L’excel·lent inici de la temporada del Lleida no ha disparat l’eufòria en el vestuari, encara que sí ha deixat entreveure les esperances dipositade­s en l’equip que entrena Gerard Albadalejo. La victòria davant la Peña Deportiva, l’accés a la quart ronda de la Copa del Rei i el triomf a Peralada han coronat una setmana gran que es considera com “la recompensa al treball que hem fet durant la pretempora­da. L’equip hi creu i cada vegada som més forts“, admetia el jugador Jorge Félix.

No puntuen

Els 4 equips barcelonin­s de Primera Catalana no van puntuar, ni tan sols van aconseguir marcar. La Montañesa va perdre a Banyoles (1-0), el Júpiter a Farners (3-0), el Martinenc a casa amb l’Almacelles (0-2) i el Sants va caure golejat amb el San Cristóbal (4-0).

Gol polèmic

El Llagostera B, que es va imposar al Castellar (2-1), va aconseguir igualar el gol inicial vallesà amb polèmica. L’entrenador visitant, Juan Antonio Roldán, explica el succeït: “En una pilota dividida, el capità i lateral esquerre del Llagostera va acabar a terra a l’altura de la banqueta. Tant ells com nosaltres estàvem dient que es llancés fora la pilota. La jugada va continuar, mentre que els meus jugadors es van quedar aturats, i Pol Tarrenchs va marcar l’1-1 “. Es queden amb sis

El partit del grup 10 de Tercera Catalana entre el Terlenka i La Florida es va suspendre, ja que els visitants es van quedar amb vuit després de tres expulsions i, amb tots els canvis fets, dos jugadores van caure lesionats, per tant, amb un equip amb sis, el matx no es podia continuar. El marcador en el minut 61, el de la suspensió, era 3-0.

Quatre ajornament­s al grup 16

Les fortes pluges del cap de setmana van provocar l’ajornament de 4 partits del grup 16 de 3a Catalana: Blanes-Hostalric, Mont·ras-Cassà B, Sp. Vidrerenca-Salt Coma Cros (que es jugarà el 12 /10) i l’Arbúcies-Malgrat. En aquest darrer partit, des del club local expliquen que “estàvem encara pendents de decidir si el partit s’ajornava o no quan l’equip contrari va marxar. Creiem que es podria haver jugat, perquè el camp va drenar bé i no hi havia bassals”.

El Borges sorprèn el Balaguer

El Borges Blanques va superar, contra tot pronòstic, el Balaguer a domicili. L’entrenador visitant, Joan Roca, es mostrava molt satisfet per la fita, tot i que “una mica trist pel Balaguer. Aquí vaig estar dues temporades en les quals vaig aprendre molt i tinc bons amics”.

El Cornellà Terri es retira

El Cornellà Terri (grup 15 de 3a Catalana) va comunicar, dissabte al matí, la seva retirada de la competició. Les discrepànc­ies entre cos tècnic i plantilla van provocar la marxa de jugadors.

 ?? FOTO: PERE PUNTÍ ?? Tretze llicències profession­als L’Espanyol B és l’equip de Tercera que comanda el rànquing, a més a més de dues de juvenils
FOTO: PERE PUNTÍ Tretze llicències profession­als L’Espanyol B és l’equip de Tercera que comanda el rànquing, a més a més de dues de juvenils
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain