Mundo Deportivo (Barcelona)

Un conjunt totalment nou

El San Juan At. Montcada, amb l’arribada dels nous tècnics, ha fet vint incoporaci­ons

- Encarna García

Si hi ha un equip que s’ha renovat gairebé al cent per cent aquesta temporada és el San Juan At. Montcada. Paco Hidalgo i Jordi Gallardo formen el tàndem que ha agafat les regnes des de la banqueta. “Només queden quatre jugadors de l’anterior campanya. Hem fet 20 incorporac­ions i ara cal que l’equip s’acobli”, comenta Gallardo. Els objectius són clars: “Nosaltres no podem aspirar a res més que a la permanènci­a. Som el conjunt amb el pressupost més baix dels dos grups de Primera Catalana. A més, aquesta temporada la categoria es complicadí­ssima. Hi ha pressupost­os enormes i en el nostre grup, estan tots els que han baixat de Tercera”, afegeix el míster.

Amb només dos partits disputats, que s’han saldat amb una victòria (4-2, contra el Lloret) i una derrota (2-1, davant del Sabadell B), Gallardo ja treu les primeres conclusion­s: “Estic molt content de com s’està adaptant l’equip. Els automatism­es ja estan agafats i els jugadors s’estan aclimatant de meravella. Tinc molt bones sensacions”.

Una afició de luxe

Jordi Gallardo va voler destacar un fet diferencia­l que té el San Juan At. Montcada: “L’afició és increïble. En cada partit, a casa i fora, estan allà i fins i tot als entrenamen­ts. Pensàvem que en aquest període de transició seria més difícil, però no, s’han enganxat a l’equip”

 ?? FOTOS: PERE PUNTÍ ?? El San Juan At. Montcada, que enguany dirigeix el tàndem Paco Hidalgo-Jordi Gallardo, aspira a mantenir-se en el difícil grup 1 de 1a Catalana
FOTOS: PERE PUNTÍ El San Juan At. Montcada, que enguany dirigeix el tàndem Paco Hidalgo-Jordi Gallardo, aspira a mantenir-se en el difícil grup 1 de 1a Catalana
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain