Mundo Deportivo (Barcelona)

Convençut del potencial de l’equip

L’atacant compleix la seva segona temporada al club gracienc on va arribar procedent del Màlaga

- Encarna García

“Ningú no parla de l’Europa aquesta temporada, però estic convençut que donarem la sorpresa. Hi ha equip i un vestidor molt unit per acabar a dalt de la classifica­ció”. Així de convençut es mostra Javi Navarro Rodríguez (Barcelona, 1 de gener de 1997), estudiant de grau superior d’esports i davanter de l’Europa que en els quatre partits disputats ha sortit de titular i ja duu dos gols. “La meva posició natural és de davanter centre, tot i que a l’Europa jugo d’extrem i també em trobo molt bé”, assegura.

L’atacant, que escaracter­it za sobretotpe­r las e vara pides a,potència i canvi de ritme, aspira a “poder ser profession­al del futbol”. Va començar a jugar a l’Escola de l’Espanyol als cinc anys i va passar per totes les categories fins a cadet. D’allà va marxar al Cornellà on va estar fins a juvenil, formant part de l’equip de Lliga Nacional. La següent campanya va estar al Vila Olímpic, també en la mateixa categoria i després va marxar a Màlaga, a la formació`de Divisió d’Honor: “L’enyorat Manel Casanova va confiar en mi i em va cridar per marxar amb ell al Màlaga, on es cuidava del futbol formatiu. L’experiènci­a va ser extraordin­ària”. Acabada l’etapa de juvenil, “la idea era quedar-me en el filial de l’ e qui pandalú si vaig fe rlap re temporada. Peròllavor­s en Man el ja esta va malalt in ohi era aMàlaga. Va venir un altre director esportiu, va fitxar un altre davanter i ja no em van fer fitxa a una setmana de començar. Va ser un pal, però de seguida em va cridar l’Europa”.

La temporada a l’equip gracienc va ser d‘alts i baixos: “Vaig començar bé i estava jugant com a titular. Llavors va arribar un matx en el qual em van expulsar. Em van caure 4 partits de sanció. Es va ajuntar això amb l’aturada per Nadal i quan ja estava a punt de reaparèixe­r, em vaig trencar el menisc en un entrenamen­t. Em van haver d’operar i no vaig tornar fins al maig”.

Ara està al cent per cent. No va dubtar quan li van oferir la renovació “perquè em sento molt bé en aquest club. M’agrada molt”

 ?? FOTOS: PERE PUNTÍ ?? Javi Navarro vol marcar la diferència amb els seus gols a l’Europa. El davanter, format al planter de l’Espanyol, ha jugat titular en tots els partits disputats
FOTOS: PERE PUNTÍ Javi Navarro vol marcar la diferència amb els seus gols a l’Europa. El davanter, format al planter de l’Espanyol, ha jugat titular en tots els partits disputats
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain