Mundo Deportivo (Barcelona)

Pol Roca i Francis Guillén, campions de Catalunya

-

El Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat de la Federació d’Entitats Excursioni­stes de Catalunya (FEEC), organitzat pel CM Sant Llorenç, s’ha disputat al rocòdrom Climbat La Foixarda, a Barcelona, el 17 de setembre. L’objectiu de la cita ha estat promoure la participac­ió dels escaladors per primera vegada en una competició d’escalada de velocitat, disciplina que serà olímpica, junt al bloc i la dificultat, als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Pol Roca (CE de Sant Quirze) ha estat el més ràpid de la categoria masculina absoluta i s’ha proclamat campió de Catalunya d’escalada de velocitat. El millor temps de Roca durant la prova ha estat de 6,20 segons. El mur de velocitat de La Foixarda, de 10 metres, no arriba als 15 establerts per la federació internacio­nal, però el temps de Pol Roca és prou destacable per aquesta alçada. En competició oficial a Catalunya, i en un mur de les mateixes caracterís­tiques que el de La Foixarda, és la nova marca a batre.

En categoria femenina, la més ràpida ha estat Francis Guillén (CE de Sant Quirze). La vigent campiona de la Copa d’Espanya de Bloc ha demostrat que també se li dona bé l’escalada de velocitat i s’ha proclamat campiona de Catalunya d’Escalada de Velocitat. La segona classifica­da ha sigut Prudence Morgan (CEUE Telec-Ceuetl) i la tercera Natàlia Lanau (UEC Tortosa)

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain