Mundo Deportivo (Barcelona)

Catalunya s’enfrontarà a Argentina i França en la fase de grups del Mundial femení

El sorteig de grups s’ha celebrat aquest divendres a la seu de la Unió de Federacion­s Esportives de Catalunya

-

La selecció catalana femenina de futbol sala ja coneix els seus rivals en la fase de grups del Mundial femení de futbol sala, que es disputarà del 18 al 25 de novembre a Balaguer. El conjunt dirigit per Cristian Roldán ha quedat enquadrat al grup B, on s’enfrontarà a Argentina i França.

El sorteig de grups del Mundial de futbol sala femení s’ha celebrat aquest divendres a la Sala David Moner de la Unió de Federacion­s Esportives de Catalunya (UFEC), presidit pel seu president, Gerard Esteva, i que ha comptat amb la presència de Daniel Vives, president de la Federació Catalana de Futbol Sala; Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer; Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport, Julio Notario, secretari general de l’Associació Mundial de Futsal, i Luca Alfieri, president de la Unió Europea de Futsal.

Esteva ha donat la benvinguda recalcant el suport de la Unió de Federacion­s Esportives a una competició de la importànci­a d’un Mundial. “Catalunya vol acollir els millors equips de les competicio­ns internacio­nals”, ha remarcat el president de la UFEC. L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi

Vidal, per la seva banda, ha assegurat que es podrà veure una “gran competició d’un esport que és molt seguit a la nostra ciutat”, i que a més, es farà en categoria femenina, fet que “li dona un plus”, mentre que Antoni Reig ha destacat la “projecció internacio­nal que té per al nostre país fer un Mundial a Catalunya”. En la mateixa línia s’ha expressat Daniel Vives, que ha manifestat que “un Mundial és la finestra al món d’un país i hem de fer-lo ben fet, ja no només perquè és la imatge de la federació, sinó de Catalunya”. Julio Notario, en nom de l’Associació Mundial de Futsal, ha manifestat sentirse “molt orgullós de poder celebrar aquest Mundial, que serà una gran festa a nivell internacio­nal”.

Per últim, el selecciona­dor català, ha fet una valoració del grup en el qual ha quedat enquadrada Catalunya: “És un grup bastant equilibrat, sobretot quant a estils de joc”. Roldán a afegit que “no hi ha un clar favorit”, i que tots tres equips “tenim opcions de lluitar per la primera plaça, que és el nostre objectiu per evitar Brasil als quarts”

 ?? FOTO: UFEC ?? Les autoritats presents al sorteig que ha definit els grups de la fase final del Mundial femení
FOTO: UFEC Les autoritats presents al sorteig que ha definit els grups de la fase final del Mundial femení

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain