Mundo Deportivo (Barcelona)

Antonio Escudero és el nou entrenador del Gavà

-

Antonio Escudero ha agafat les regnes del Gavà en substituci­ó d’Álex Lozano, tècnic del juvenil, que estava de manera interina després de la marxa de Joan Mármol. Escudero, que la temporada passada va dirigir la Montañesa, també va ocupar la banqueta del Castelldef­els i del Vista Alegre. El nou tècnic gavanenc ja va dirigir ahir el seu primer entrenamen­t: “Aquest és un repte preciós. Una tasca difícil, però molt motivadora. S’ha de treballar molt amb ganes i jo estic molt agraït que hagin pensat en mi”.

Sobre els problemes extraespor­tius que viu el Gavà, Escudero es mostra confiat: “Han agafat el club gent del poble, amb molta il·lusió i amb ganes de fer les coses bé. Crec que ho poden fer molt bé, si no, no hi aniria. La confiança també l’hem de transmetre nosaltres amb els resultats ”. De la mà d’Antonio Escudero arribaran també alguns jugadors: “En aquests dies es concretara­n tres o quatre fitxatges per tal de poder fer una plantilla de garanties, amb 18 o 19 jugadors”

La FCF s’adhereix a la vaga

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha comunicat que se suma a l’Aturada de País convocada per la Taula per la Democràcia, integrada entre altres, per la Unió de Federacion­s Esportives de Catalunya (UFEC), prevista per a avui dia 3 d’octubre. Per aquest motiu, la seu central i totes les delegacion­s de la FCF romandran tancades.

Primera llista de la selecció amateur

El selecciona­dor de Catalunya Amateur, Toni Almendros, ha facilitat la llista de 22 jugadors de cara al partit amistós que se celebrarà demà dimecres (20h) contra el Badalona al Nou Municipal i que servirà per preparar la seva participac­ió en la primera fase de la Copa Regions UEFA que es jugarà al desembre i de la qual Catalunya serà seu i Badalona s’uneix a la candidatur­a de Sant Boi. Els rivals dels catalans per a aquesta ronda seran Extremadur­a i Navarra. Un dels requisits per confeccion­ar la llista és que cap dels jugadors hagi tingut mai fitxa profession­al.

La primera convocatòr­ia de Toni Almendros és la següent: Miguel Ramos i Javi González (Cerdanyola); Fernando Velillas, Agi i Eudald (L’Hospitalet); Aitor Lario, Putxi i Joel Marín (Prat); Sergi Moreno (Ascó); Nils Puchades, Carlitos Guzmán i Álex Fernández (Terrassa); Cano, David Jiménez, Javi Navarro i Manolo Raillo (Europa); Adrià Lledó (Horta); Ton Alcover, José Segovia, Joan Noguera, Llamas i Juanma Miranda (Sant Andreu). 246 partits suspesos

En la jornada de diumenge, que la FCF va suspendre tots els partits de futbol camp, futbol sala i futbol femení de la tarda per no estar garantida la seguretat, no es van diputar un total de 246 partits oficials i 139 amistosos.

L’Olot, amb 16 jugadors

Davant l’At. Balears, l’Olot només tenia 16 jugadors disponible­s, incloent els jugadors del planter Guillem Sacrest i Lluís Aspar, tal i com figurava en l’acta del partit. A l’hora d’anunciar la convocatòr­ia a través del seu compte de Twitter, el conjunt de la Garrotxa, a instàncies del seu tècnic i tal i com ja feia al Pobla Mafumet, va donar en la relació dos homes que estaven lesionats, com són Jordi Masó i Uri Santos.

Suspensió a Montgat

El partit del grup II de Segona Catalana entre la Fundació Privada Hermes i el Piferrer que s’havia de disputar al Municipal de Montgat va quedar suspès. El motiu l’explica l’entrenador local José Manuel Martín ‘Pinti’: “La porteria del costat mar es mou, ja que hi ha arrels dels arbres per sota de la gespa artificial. Vam intentar fer un nyap amb uns pals i unes falques, però no va ser suficient, com així ho va entendre el col·legiat Sergi Roncero, per garantir la integritat física dels jugadors”. Avui es juguen dos endarrerit­s Aquesta nit, a partir de les 21h, es disputen dos partits correspone­nts a la jornada 2 de Tercera Catalana: l’Arenys Mar-Poble Sec (grup 4) i el Badia Vallès-Castellbis­bal (grup 6).

Seligrat reconeix les errades L’entrenador del Sabadell, Toni Seligrat, reconeixia, després de l’empat (1-1) del seu equip contra la Peña Deportiva, que “el resultat és just. És un camp molt difícil i la Peña sap jugar aquí. Hem comès l’errada de quedar-nos amb deu”, en referència a l’expulsió de Guillemeno­t per doble targeta al minut 53.

J. Roger: “Som un equip molt seriós” L’entrenador del Cornellà, Jordi Roger, es mostrava molt satisfet per la golejada al Formentera (4-1) tot i que reconeixia que “si no ha estat la millor imatge, ha estat el resultat més ampli. Seguim en la línia, sent un equip seriós, que sap el que vol i intentant tenir la pilota. Hem jugat contra un rival molt difícil amb uns números fora de casa espectacul­ars, que si guanyava ens passava. Guanyar en aquesta categoria és duríssim”. El Cornellà, ara quart, és l’únic català en zona de privilegi. D’altra banda, el centrecamp­ista Fall, que apuntava a titular, finalment es va quedar a la banqueta, ja que va arribar tard perquè es va trobar amb molt de trànsit

 ?? FOTO: PEP MORATA ?? Amb il·lusió Antonio Escudero afronta amb moltes ganes el seu futur al Gavà
FOTO: PEP MORATA Amb il·lusió Antonio Escudero afronta amb moltes ganes el seu futur al Gavà
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain