Mundo Deportivo (Barcelona)

El Castellar, a aixecar el vol

El tècnic, Juan Antonio Roldán, confia que l’equip, ara cuer, canviarà més aviat que tard la dinàmica

- Encarna García Castellar del Vallès

El Castellar no està tenint el debut somiat a Primera Catalana. En el duríssim grup I, el nouvingut a la categoria és cuer i encara no ha aconseguit sumar cap punt.

L’entrenador, Juan Antonio Roldán, artífex de l’ascens, que compleix la seva tercera temporada a la banqueta, després de set campanyes com a director esportiu, assegura que el Castellar no mereix un correctiu tan dur: “És cert que a vegades cometem errades de juvenils. Ens està costant adaptar-nos, però també hi ha una dosi de mala sort en el joc i en les baixes, que en el darrer partit vam tenir-ne vuit. Sort que la plantilla és àmplia. No ens mereixem aquests resultats”.

El Castellar és un equip totalment amateur. Els seus jugadors, tots molt joves i sense experiènci­a a 1a Catalana, només reben compensaci­ó per partits guanyats. “La plantilla està una mica tocada anímicamen­t, però amb ganes i amb confiança”. Roldán té clar que “de les derrotes se n’aprèn més que de les victòries i nosaltres competirem fins al final. Estic segur que sortirem del pou més aviat que tard”. I és que el tècnic pensa que “l’equip va fer un gran joc en els tres primers partits. Nosaltres som un conjunt que tractem de jugar futbol, i això, en aquesta categoria, no ajuda massa. Però aquesta plantilla està feta per a això i, a sobre que són nanos que no cobren, almenys que gaudeixin jugant”

 ?? FOTO: PERE PUNTÍ ?? El Castellar de Juan Antonio Roldán debuta a Primera Catalana i fins al moment no ha aconseguit estrenar el seu caseller de punts
FOTO: PERE PUNTÍ El Castellar de Juan Antonio Roldán debuta a Primera Catalana i fins al moment no ha aconseguit estrenar el seu caseller de punts
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain