Mundo Deportivo (Barcelona)

Busquen la solució

El FC Cardedeu, penúltim classifica­t, lluita per posar fi a la mala dinàmica de resultats

- Encarna García

De la mà de Jordi López el Cardedeu va aconseguir l’ascens a Primera Catalana. L’equip, englobat en el grup 1 “una Tercera Divisió encoberta”, com diu el seu míster, tenia clar que l’inici seria dur i complicat, però ara, amb només quatre punts i en la penúltima posició a la taula, ja comencen les presses per trobar la solució i canviar la dinàmica.

“Dels deu gols que hem rebut, set han estat en accions a pilota aturada. Tenim el problema detectat, però és molt difícil trobar la solució”, comenta Jordi López. “Ens està costant adaptar-nos a la categoria. Les errades, sobretot en defensa, ens penalitzen moltíssim. D’altra banda, estic content per la manera de jugar de l’equip. Amb la pilota tenim un nivell molt alt. Som un conjunt amb personalit­at, que té continuïta­t en el seu joc, però això no és suficient”. I admet que “el marge d’error s’ha reduït. El Cardedeu ha de ser encara més competitiu”.

López afirma que tant ell com la plantilla comença a estar ‘tocada’ perquè “és molt dur perdre com ho fem nosaltres. El darrer partit, contra el Mollet, era un derbi entre dos equips que estàvem en la mateixa situació. Ens comencem avançant, però amb un penal i un gol de falta ens remunten. Estem perdent els enfrontame­nts per la mínima i, a vegades, també ens falta una mica de sort”

 ?? FOTOS: MORATA ?? El Cardedeu, que dirigeix Jordi López, equip nouvingut a Primera Catalana, lluita per mantenir la categoria en el duríssim grup 1
FOTOS: MORATA El Cardedeu, que dirigeix Jordi López, equip nouvingut a Primera Catalana, lluita per mantenir la categoria en el duríssim grup 1
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain