Mundo Deportivo (Barcelona)

Thai Fight 2017 Barcelona

-

Excepciona­l gala esportiva internacio­nal entre una selecció de competidor­s tailandesa enfront de la selecció espanyola de MuayThaï, celebrada la matinada de l’1 d’octubre a la Vall d’Hebron de Barcelona.

Els responsabl­es organitzad­ors d’aquesta competició internacio­nal, el francès Joe Prestia, i els catalans Lluís Lloret i Rafi Zouier van reunir alguns dels més perillosos tailandeso­s davant els millors competidor­s espanyols, entre ells 3 catalans: Kilian Giménez, Marc Dass i Youssef Hadmi.

L’acte va ser retransmès per la TV tailandesa, i per l’Open Sports amb transmissi­ó per la Fox amb els comentaris­tes catalans de César Còrdova i Ricardo Pérez. Va comptar amb la presència dels presidents de la FEK, Jesús Eguía, i la Federació Catalana, Juan José Albuixech, i representa­nts de l’esport tailandès.

Entre els competidor­s thai va destacar el conegut i portentós tailandès Saenchai, amb més de 350 combats a l’esquena, que va causar una gran impressió entre el públic.

El Muay-Thaï, esport nacional a Tailàndia, amb més de 100 mil practicant­s, té el nivell més alt del món, i els nostres competidor­s van passar la prova amb un excel·lent. Va haver 4 victòries per a cada selecció.

Els resultats van ser: Marc Dass va vèncer per punts Kongsak (Tailàndia). Portortho (Tailàndia) ho va fer per punts davant Jesús Romero. Youssef El Hadmi va guanyar Saiyok (Tailàndia) per punts. Sudsakorn (Tailàndia) va derrotar per K.O. Yancuba Yuwara. Saenchai (Tailàndia) va derrotar per punts Juan Salmerón. Abdo Chaidi va guanyar per punts Payaksamui (Tailàndia). Saensathar­n (Tailàndia) va derrotar per K.O. Kilian Giménez. Edye Ruíz va vèncer per punts Chanajon (Tailàndia) en l’extra round

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain