Mundo Deportivo (Barcelona)

Albert Santanera pot ser durament sancionat

- Manuel Ayala

Les declaracio­ns de l’entrenador del Manlleu, Albert Santanera, poden portar-li una dura sanció. El Comitè de Competició obrirà el correspone­nt expedient i donarà trasllat al Manlleu perquè faci les pertinents al·legacions. Si els juristes consideren que ha de ser un càstig lleu li caurien quatre partits, mentre que si entenen que és greu, Albert Santanera podria estar inactiu entre cinc enfrontame­nts o tota una temporada. El tècnic, entre d’altres coses, va dir que “els àrbitres són uns fills de p... i més avui, així de clar ho dic. La Federació són uns cabrons de portar aquesta merda d’àrbitres aquí. La Montañesa ha guanyat, doncs molt bé, és un bon equip i segur que s’ho ha merescut però si a més a més, els donem un copet de mà i una empenteta cada setmana a l’equip rival, segur doncs, que tenen més possibilit­ats de guanyar”

Més en fred, Santanera, demanava disculpes per les seves declaracio­ns: “Estic molt penedit, les maneres no són. Demano disculpes al grup d’àrbitres i la federació. Jo soc de Manlleu i el meu argot i la meva manera de parlar és amb insults i paraulotes. Vull desvincula­r totalment l’AEC Manlleu de les meves declaracio­ns, que van ser del tot desafortun­ades i ni molt menys penso això. Però soc de poble i em van sortir així i no puc fer marxar enrere”.

Ahir a la nit Santanera va posar el seu càrrec a disposició del club. La junta no va acceptar la dimissió, però ha decidit obrir-li un expedient disciplina­ri i apartar-lo de l’equip en espera de la sanció que imposi el comitè. Nil Tomás i Jordi Salvañà es queden com a responsabl­es el primer equip. Lamentable actuació de Mancera

Com gairebé sempre li passa al col·legiat Rubén Mancera Antón, els seus assistents sempre el porten a l’hort, així que la seva actuació en el partit Sant Andreu-Vilafranca va ser senzillame­nt lamentable. No només pels dos penals que va passar per alt a l’àrea del conjunt del Penedès, sinó per les seves constants errades i per les seves amenaces, ja que al visitant Éric Vía, que es va lesionar al costat de la banda, li va arribar a dir : “O surts, o t’amonesto”. Al final es va haver d’empassar tots els insults que li van dedicar alguns jugadors del Sant Andreu.

A sobre d’errors, el primer gol del Vilafranca es va adjudicar a Víctor Oribe quan el porter Jose Segovia va introduir la pilota en la seva porteria, després de tocar la pilota al travesser. El segon gol l’hi atribueix a Òscar Muñoz, en pròpia porta, quan va ser una rematada neta de cap de David Fontanils en un córner executat per Àlex Pla.

Cornellà i Moñino, titulars

La Jonquera va patir la tercera derrota seguida al camp del Llagostera B (2-0), en un duel en què van estrenar titularita­t els migcampist­es Guillem Cornellà, fitxat del Palamós, i Albert Moñino, que ha deixat enrere una lesió.

Calderé dirigirà el Salmantino L’entrenador Ramon Maria Calderé, que el curs passat va pujar l’Olot a Segona B és el nou entrenador, fins a final de temporada, del Salmantino, equip del grup 8 de Tercera i que té com a objectiu l’ascens de categoria.

Edu March ja somriu

L’entrenador del Balaguer, Edu March, es va mostrar molt satisfet pel resultat davant del Tortosa (4-0): “És difícil guanyar tres partits consecutiu­s i guanyar com avui dona confiança als jugadors i a l’afició. El futbol és així. Vam perdre dos partits seguits a casa de manera injusta i ara ha canviat la tendència i esperem que continuï la ratxa de resultats”. El Balaguer jugarà ara tres partits seguits fora de casa per la substituci­ó de la gespa artificial. Castillejo: “Més gols que futbol” L’entrenador de l’Ascó, Santi Castillejo, es mostrava crític amb l’equip tot i la victòria contra el Cerdanyola (3-1): “Quan estàs de cara, tot surt bé, però amb el 2-0 vam pecar de conformism­e i amb el gol d’ells vam passar uns moments dolents. Després vam fer el tercer gol i ja vam estat tranquils. El cert és que va haver-hi més gols que futbol”. Tot i això estava feliç “perquè portem vuit consecutiv­es i alguna cosa hem de fer bé. Això és increïble, ni com a entrenador ni com a jugador crec que he viscut una cosa així”.

Presentaci­ó a Molins

El Molins de Rei presentarà totes les seves formacions el pròxim divendres dia 20 d’octubre a partir de les 19h.

El ‘SanCris’ clama contra l’arbitrartg­e

El San Cristóbal es va mostrar indignat per l’arbitratge de Prats Poch en el partit contra la U. Bellvitge (1-1). L’última que va fer va ser assenyalar una falta a favor del quadre parroquial que va llançar l’adversari ràpidament i que finalment va acabar en el gol del definitiu empat.

10 gols i lideratge

L’EF Planadéu, fusió de La Planada i Can Déu, amb l’avi del futbol sabadellen­c a la banqueta, José Luis García, s ha col·locat líder del grup 6 de 3a Catalana, després de guanyar 10-3 la Penya Pajaril.

Dos partits de Tercera Catalana

Es disputen dos partits de 3a Catalana de la jornada 5. Dijous 19 (21h), l’OlesaCerve­lló (grup 8) i divendres 20 (21.30), el Tornabous-Bellcairen­c, del grup 14.

 ?? FOTO: A.S. ?? Albert Santanera L’entrenador del Manlleu va carregar durament contra els àrbitres
FOTO: A.S. Albert Santanera L’entrenador del Manlleu va carregar durament contra els àrbitres
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain