Mundo Deportivo (Barcelona)

El Manresa aspira a tot

L’equip de José Solivelles encara ha d’agafar la seva millor forma i lluita en la zona alta de la taula

- Encarna García

El Manresa va caure diumenge per la mínima davant l’actual líder, el Farners (0-1). D’haver guanyat, s’hauria posat en la primera posició, però ara ocupa el setè lloc. Malgrat això, l’entrenador, José Solivelles, se sent molt satisfet de l’inici del campionat, en què l’equip ha sumat tres victòries, dos empats i dues derrotes: “Estic molt content de com hem començat. Només em preocupava que ens poguéssim despenjar, però estem en la zona alta de la classifica­ció”.

Solivelles ha encetat enguany la seva aventura al Manresa, amb un equip gairebé del tot nou, amb l’objectiu “d’arribar als darrers partits amb opcions d’assolir l’ascens. Nosaltres entrenem i juguem per això”. Però té clar que aquest grup 1 de Primera Catalana “és molt dur. Hi ha molts equips que lluiten pel mateix, la qual cosa demostra que hi ha molt nivell a la categoria. Alguns pensen que la Primera Catalana és l’inframón del futbol i res més lluny d’això”.

Per al tècnic, l’equip encara no està al màxim de les seves possibilit­ats: “Ens falta temps, però això m’ha passat sempre en tots els equips. Per l’estil de joc que proposem es triga més a arribar a adaptar les noves idees. Nosaltres volem ser protagonis­tes amb la pilota i això és un treball a llarg termini. No obstant això, no ens podem adormir i ja cal agafar la velocitat de creuer”

 ?? FOTOS: PERE PUNTÍ ?? El Manresa va desaprofit­ar diumenge contra el Farners la possibilit­at de col·locar-se en la primera posició del grup 1 de 1a Catalana
FOTOS: PERE PUNTÍ El Manresa va desaprofit­ar diumenge contra el Farners la possibilit­at de col·locar-se en la primera posició del grup 1 de 1a Catalana
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain